Telefon için macro lens

anakin

Majör
Üye
Herkese merhaba. Makro fotoğraflar çekmek istiyorum ama kameraya ve Lensel’e (ya da “lanse”ye mi demek istediniz?) o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden telefon için bir makro lens almak istiyorum. Şu anda bir tanesini gözüme kestirdim ama daha önce kullanan biri “içinde birden fazla lens var ama sadece makro lensi çalışıyor” dedi. Ben araştırdım ama fiyat/performans açısından bana daha uygununu bulamadım. Sizin bildiğiniz telefon için 300–400 ₺ arası başka bir makro lens var mı?

Bu da benim bulduğum lens.

Kuzeykurum22

Minör
Üye
Herkese merhaba. Makro fotoğraflar çekmek istiyorum ama kameraya ve Lensel’e (ya da “lanse”ye mi demek istediniz?) o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden telefon için bir makro lens almak istiyorum. Şu anda bir tanesini gözüme kestirdim ama daha önce kullanan biri “içinde birden fazla lens var ama sadece makro lensi çalışıyor” dedi. Ben araştırdım ama fiyat/performans açısından bana daha uygununu bulamadım. Sizin bildiğiniz telefon için 300–400 ₺ arası başka bir makro lens var mı?

Bu da benim bulduğum lens.

Aynısına sahibim baya yeterli bir lens ben çok becerikli değilim ancak birkaç tanıdığım baya iyi fotoğraflar çekiyor bununla.

anakin

Majör
Üye
Sağ olun hocam. Rica etsem bu konuya o kamerayla çektiğiniz bir kaç fotoğrafı koyabilir misiniz?

error

Larva
Üye
Bende lens arıyordum sayenizde alıncak lens buldum konuyu açtığınız için teşekkürler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Benzer lenslerden birçok kez deneme fırsatım oldu. Referans olması için birkaç görsel bırakabilirim. Ama tabii görselleri çektikçe geliştireceksiniz.
original.jpg
original.jpg
original.jpeg

original.jpeg
original.jpg
original.jpg

anakin

Majör
Üye
Çok güzel bir şey bu macro fotoğrafçılık. Bir gün PRs.macro hocam gibi olmayı isterdim.