Telefon alacağım, hangi marka almalıyım?

Berat38

Larva
Üye
Hocam ben telefon alacağım, hangi marka almalıyım? Uygun fiyatlı, oyun oynamak için, hızlı bir telefona ihtiyacım var. Birde fiyatları farklı olursa karşılaştırma yapabilirim. Birde 3d yazıcı ile ilgili bir konu açmıştım, oraya da göz atabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Ben s24 fe kullanıyorum, inanılmaz F/P bir telefon. 120 hz ekranı çok güzel hiçbir oyunda sorun yaşamazsınız.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Xiaomi markalarıda incele.POCO serisinde güzel şeyler var ve oyun telefonu diye geçiyor.

EnesTugra

Yumurta
Üye
Hocam ben telefon alacağım, hangi marka almalıyım? Uygun fiyatlı, oyun oynamak için, hızlı bir telefona ihtiyacım var. Birde fiyatları farklı olursa karşılaştırma yapabilirim. Birde 3d yazıcı ile ilgili bir konu açmıştım, oraya da göz atabilirsiniz.
Bütçeniz ne kadardı?

Berat38

Larva
Üye
Sağolun başka önerisi olan varsa yazabilir

anakin

Brachypterous
Üye
Sağolun başka önerisi olan varsa yazabilir
Aslında telefonu kullanmaktaki amacınızı bilsek daha iyi tavsiye verebiliriz. Samsung üzerinden "ben sadece arama yapar, sosyal medya kullanır bir youtubeye falan girerim" diyorsanız A10-A19 modellerini önerebilirim ama eğer "yapay zeka destekli olsun, ağır yazılımlar kullanıp oyun vs. oynayacağım, mobil fotoğrafçılıkla da ilgileniyorum diyorsanız" S FE yada S serisine yönelmenizi öneriyorum. "bataryası uzun gitsin yeter çok zorlamam telefonu" diyorsanız da M veya F serisine bakabilirsiniz.