Oda sıcaklığında yaşar sorunsuz.Benim bir Solenopsis kraliçem var, geçen hafta cuma günü buldum. Daha yumurtası bile yok ve tek bir kraliçeyi kış uykusuna yatırma konusunda da forumda hiçbir bilgi göremedim. Ben bu kraliçeyle kışı nasıl atlatabilirim? Samsun'da yaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 70336
Yatırın yoksa yumurtalamaz normal koloni yatırır gibi kraliçeyi de yatırabilirsiniz farklı bir şey yok.Benim bir Solenopsis kraliçem var, geçen hafta cuma günü buldum. Daha yumurtası bile yok ve tek bir kraliçeyi kış uykusuna yatırma konusunda da forumda hiçbir bilgi göremedim. Ben bu kraliçeyle kışı nasıl atlatabilirim? Samsun'da yaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 70336
Şuanda bile olur.Tamamdır teşekkürler.Peki ne zaman yatırayım.Tam olaram kış gelince mi yoksa önce de olur mu.
Hocam Kışın claustral kraliçeler diyapozdayken besin verilmesi gerekiyor mu?Şuanda bile olur.
4 derece çok düşük hocam havalar biraz soğuduğunda yatırabilirsiniz.Peki hocam şu an yatırmak istiyorum nasil yapıcam, gündüzleri hava o kadar soğuk olmuyor genellikle balkona koysam olmaz. Buzdolabı olur mu?
@BahadirSarp
Aşşağıdakı buzdolabının derecesi.
Alırsanız iyi olur net sonuç alırsınız Youtube'da kış uykusu ile ilgili videolara ve forumdaki rehbere bakabilirsiniz.Tamam peki bunun için termosfer gerekir mi? (dereceye bakmak için)
Yoksa telefondaki de yeterli mi?