Merhabalar. Köyün kahvesinde ailem bir adet tavus kelebeği buluyor, kedilerden bir tanesi tam yakalamışken hemen önünden almış ve bir kutuya koyup hemen bana getirdiler. Ben de akşam geç saatte getirdikleri için hemen elimde boş olan bir akvaryuma aldım, ancak şöyle bir şey oldu ki akvaryumun içine küçük beyaz topcuklar bırakmış olduğunu fark ettim. Bunların yumurta olduğunu düşünüyorum. Bu kelebeğin boyutundan dolayı çok değerli bir kelebek olduğunu bildiğimden dolayı bu yumurtalardan tırtıl ve kelebek döngüsünü tamamlayıp elde etmiş olduğum kelebekleri doğaya salmak veyahut da yetkili kişilere vermek istiyorum.
Bu konuda hepinizin yardımına ihtiyacım var çünkü internet üzerinden sınırlı bilgilere ulaşabiliyorum. Ayrıca bu konu Tuğkan Abi'ye ulaştırılabilirse ona kelebeği ve yumurtaları göndermek isterim, hem daha emin ellerde olur hem de Karınca Çifliğim'e güzel bir içerik çıkacağını ve herkesin severek izleyebileceğini düşünüyorum.
Bu konuda hepinizin yardımına ihtiyacım var çünkü internet üzerinden sınırlı bilgilere ulaşabiliyorum. Ayrıca bu konu Tuğkan Abi'ye ulaştırılabilirse ona kelebeği ve yumurtaları göndermek isterim, hem daha emin ellerde olur hem de Karınca Çifliğim'e güzel bir içerik çıkacağını ve herkesin severek izleyebileceğini düşünüyorum.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: