Tasarım Önerisi

DorukBey

Yumurta
Üye
Bitkili tankımı 8-9 ay önce kurmuştum. İlk bitkili tankım olduğu için aşırı sade ve basit bir kurulum yapmıştım. Ancak artık taban sıkıntılar çıkartmaya başladı canlılar sağlıklı ancak bitkiler sorun yaşıyor. işin bahanesi tasarımda gözüme batmaya başladı, beğenemiyorum. tankı bozup yeni bir kurulum yapmayı planlıyorum, tabanda aktif toprak kullanıcam ama tasarım fikrim yok neler önerirsiniz kendi tecrübelerinizle?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Ben tasarım yaparken internetten ağırlık olarak low tech tasarımları incelemiştim beğendiklerimin ekran görüntüsünü alıp bir kenara ayırıyordum sonra hoşuma giden tasarımlar ve kendi kafama göre uğraşıp biraz harmanlayıp yapmaya çalışıyordum.

DorukBey

Yumurta
Üye
Ben tasarım yaparken internetten ağırlık olarak low tech tasarımları incelemiştim beğendiklerimin ekran görüntüsünü alıp bir kenara ayırıyordum sonra hoşuma giden tasarımlar ve kendi kafama göre uğraşıp biraz harmanlayıp yapmaya çalışıyordum.
Bende kaç gündür kelimeleri değiştirip değiştirip aratma yapıyorum halen içime sinen bir şey bulamadım.

Caisssa

Yumurta
Üye
İnstragram sayfalarında çok güzel low tech tasarımlar mevcut bakmanızı öneririm :)