Tarantulas of the world pdf

Mücteba

Media
Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar, bu kitabın pdf’i elinde olan var mı? İnternette bulamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sanlidiyarlar

Larva
Üye
Selam senin için benim kaynaklara bir göz atayım dedim. 11 Mayıs 2015 yeni bir eser olduğundan daha e-kitap olarak açık alanlara düşmemiş. Düşmüş gibi gözüken dosyalarda virüs tuzağı. Arada bir bakarım. 80€ fiyatı var iyiymiş...

Mücteba

Media
Üye
Selam senin için benim kaynaklara bir göz atayım dedim. 11 Mayıs 2015 yeni bir eser olduğundan daha e-kitap olarak açık alanlara düşmemiş. Düşmüş gibi gözüken dosyalarda virüs tuzağı. Arada bir bakarım. 80€ fiyatı var iyiymiş...
Teşekkür ederim sağolsın. Bakmam yeter bende baya bakındım ama sadece e kitap olarak satılıyor ve PDF yok. Umarım birgün buluruz.

0959kedi

Replete
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
2024'de çıkan bazı kitapların bile düşüyor :( umarım en yakın zamanda düşer, 10 yıl geçmiş üzerinden.