L6 gibi duruyorMerhaba,
L6 diye aldım tarantulamı ama bana L6 için küçük göründü. Chatgbt de emin olamadı. Siz ne diyorsunuz?
Bu kabuk sayma muhabbeti bizde neden bu kadar yaygın bilmiyorum ama doğru olan bu değil. Canlının diyetinden verilen yemin protein kalitesine sıcaklığa kadar birçok etken olabilir. Aldığın kişi L6 saymıştır ama bu kabuk mevzusu tamamen doğru değil. Bacak açıklığını ölçmen gerekli.Merhaba,
L6 diye aldım tarantulamı ama bana L6 için küçük göründü. Chatgbt de emin olamadı. Siz ne diyorsunuz?
Nerde Alıyorsunuz HocamMerhaba,
Kardeşim taruntula almak ülkemizde yasal bir işlem değil öncelikle, ama illa almak istiyorsan doğadan bulman en temizi olur; ancak ben riski göze alırım diyorsan sürüngen pazarı diye bir siteden kapıda ödeme olanları seçerek satın alabilirsin.Nerde Alıyorsunuz Hocam
Hayır.Kardeşim taruntula almak ülkemizde yasal bir işlem değil öncelikle, ama illa almak istiyorsan doğadan bulman en temizi olur; ancak ben riski göze alırım diyorsan sürüngen pazarı diye bir siteden kapıda ödeme olanları seçerek satın alabilirsin.
Peki nereden bulunur?Hayır.
Doğadan almak da yasadışı, hem de doğaya zarar verirsiniz.
Sürüngen pazarından ne olursa olsun canlı almayın.
Çoğu zaman ya fiyatlar yüksektir ya satıcı dolandırıcıdır ya da polistir. Şans eseri normal bir satıcıya denk gelmeyi beklemek yerine en başında siteye girmeyin bile.