Kabın üzerine ince çivi ile 5-6 tane delik açtım. Peki bu şuan hangi boyutta?yeni canlıya handling yapmayın birkaç gün yerine alışsın sonra küçük kurtlar ile yemek deneyin şuanlık nem verip kendi haline bırakın sadece
birde kabın havalandırması nasıl
Kabuk sayısı boyutla pek belirlenemez. Ne kadar iyi beslenirse o kadar büyür. L4 bir canlı ile l8 bir canlı aynı boyda olabilir. Beslenme kalitesiyle ilgili.kabın üzerine ince çivi ile 5 6 tane delik açtım. peki bu şuan hangi boyutta?
Yani şuan hangi kabukta olduğunu bilemez miyim ?Kabuk sayısı boyutla pek belirlenemez. Ne kadar iyi beslenirse o kadar büyür. L4 bir canlı ile l8 bir canlı aynı boyda olabilir. Beslenme kalitesiyle ilgili.
Normal beslendiğini varsayarak boyutuna göre bir tahmin tabii yapılabilir ama kesin konuşmak zor.yani şuan hangi kabukta olduğunu bilemez miyim ?
Hangi siteden aldınız, bende tarantula beslemek istiyorum fakat deneyimim olmadığı için alabileceğim bir site bulamadım.Merhaba tarantulamı daha yeni aldım T. vagans boyutu hakkında bir bilgim yok un kurdu veriyorum yemiyor. resmine bakarak yardımcı olabilir misiniz?
şu an handling yapsam zarar verir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 44479
Yasadışı olduğu için halka açık bir sitede bulamazsınız. Dm bakınız.Hangi siteden aldınız, bende tarantula beslemek istiyorum fakat deneyimim olmadığı için alabileceğim bir site bulamadım.