Tarantula Teraryum problemi L1

beacer

Yumurta
Üye
Versicolor tarantula aldım l1 yaşam alanı yaptım bi problem yok canlıyı 2 3 kabuk idare edicek büyüklükte fakat ben her nem damlattığımda torfa 2 damla su damlasından bahsediyorum yapay dal bulamadığım için bahçeden 3 4 tane dal koydum kaynar suda bekletip bakteri açısından problem değil fakat küf sorununu asla çözemedim bi yol gösterin bu problem çok can sıkıcı oldu 2. dal değiştirmem olacak.
Tarantula L1 teraryum.jpeg
Bu şekilde küf oluşumu var ne önerirsiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

atako

Media
Üye
Versicolor tarantula aldım l1 yaşam alanı yaptım bi problem yok canlıyı 2 3 kabuk idare edicek büyüklükte fakat ben her nem damlattığımda torfa 2 damla su damlasından bahsediyorum yapay dal bulamadığım için bahçeden 3 4 tane dal koydum kaynar suda bekletip bakteri açısından problem değil fakat küf sorununu asla çözemedim bi yol gösterin bu problem çok can sıkıcı oldu 2. dal değiştirmem olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 81710
Pipet kullanabilirsin.

pulchra

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 81710
Merhabalar, internet üzerinden veya yaşadığınız bölgede bulunan akvaryumculardan mangrow kökü temin edebilirsiniz. Hem küf tutmaz hem de estetik bir görünüme sahip olur.

Doğadan aldığınız canlı dallarda ise ne yaparsanız yapın küf oluşumunu tamamen engellemeniz pek mümkün değildir. Bu nedenle mümkünse mangrow kökü kullanmanızı tavsiye ederim.