Hocam ormanlık alanlarda geceleri fener kullanarak bulabilirsiniz ancak WC hem bölgenin ekosistemine zarar veriyor hem de doğadan alınan çoğu tarantula da yerine alışamama durumu oluyor. Esaret stresi yüzünden hayvancağızın bağışıklık sistemi çöküyor, içinde barındırdığı parazitler ve hastalıklar onu öldürüyor. Kesin böyle olacak diye bir şey yok ancak Türkiye'de bulunan tüm tarantula türleri koruma altında türler. Hem hayvanın sağlığına hem de ekosisteme zarar vermiş olursunuz, WC yapmamalısınız.Arkadaşlar merhaba. Hatay Arsuz'da doğal olarak nasıl tarantula bulabilirim?
Bu arada Hatay Arsuzda, hobici arkadaşlar var mı acaba?
Bilmiyordum teşekkürler.Hocam ormanlık alanlarda geceleri fener kullanarak bulabilirsiniz ancak WC hem bölgenin ekosistemine zarar veriyor hem de doğadan alınan çoğu tarantula da yerine alışamama durumu oluyor. Esaret stresi yüzünden hayvancağızın bağışıklık sistemi çöküyor, içinde barındırdığı parazitler ve hastalıklar onu öldürüyor. Kesin böyle olacak diye bir şey yok ancak Türkiye'de bulunan tüm tarantula türleri koruma altında türler. Hem hayvanın sağlığına hem de ekosisteme zarar vermiş olursunuz, WC yapmamalısınız.
Evet 4 tür var ,Chaetopelma concolor, Chaetopelma olivaceum, Chaetopelma turkesi ve Chaetopelma altugkadirorum. Sanırım yeni bir tane daha eklenmiş ama onun hakkında kesin bilgi bulamadım. Bakıcağım.Türkiyede tarantula var mı? Bildiğim kadarıyla bir tane burrowing türü var ve onlar da çok büyümüyorlar.
Ischnocolus valentinus da eklendi.Evet 4 tür var ,Chaetopelma concolor, Chaetopelma olivaceum, Chaetopelma turkesi ve Chaetopelma altugkadirorum. Sanırım yeni bir tane daha eklenmiş ama onun hakkında kesin bilgi bulamadım. Bakıcağım