Nereden aldınız hocamEfendim ben 140 a aldım morinus yanında canlı yemi de torfu da geldi l2 lik bir canlıya hobiye yeni başlayan bilgi yem saglayamaz diye öyle satılan yerler var o yüzden demistkm
Nereden aldınız hocamEfendim ben 140 a aldım morinus yanında canlı yemi de torfu da geldi l2 lik bir canlıya hobiye yeni başlayan bilgi yem saglayamaz diye öyle satılan yerler var o yüzden demistkm
Bi bulamadım hocam aldığını kişide farklı slingler var mıdır bilginiz dahilinde miSürüngen pazarı
Aga TR'de tarantula var ama Akdenizde benim yaşadığım bölgede Chaetopelma Olivaceum var,Doğadan bulmayı sahiplenmeyi düşünüyorum ama biraz agresif bir tür ve zehir seviyesi yüksek bulursam ilk tarantulam olucak.70 diyor, bir tane doğru düzgün satıcı bulamadım en son dağa taşa tarantula avına çıkacağım herhalde
Nereden aldın?Efendim ben 140 a aldım morinus yanında canlı yemi de torfu da geldi l2 lik bir canlıya hobiye yeni başlayan bilgi yem saglayamaz diye öyle satılan yerler var o yüzden demistkm
Çok güzelmiş ama dikkatli olmak lazım agresif iseAga TR'de tarantula var ama Akdenizde benim yaşadığım bölgede Chaetopelma Olivaceum var,Doğadan bulmayı sahiplenmeyi düşünüyorum ama biraz agresif bir tür ve zehir seviyesi yüksek bulursam ilk tarantulam olucak.
Nereden aldın?
Tr deki bütün tarantulalar Akdeniz'de mi yaşıyorAga TR'de tarantula var ama Akdenizde benim yaşadığım bölgede Chaetopelma Olivaceum var,Doğadan bulmayı sahiplenmeyi düşünüyorum ama biraz agresif bir tür ve zehir seviyesi yüksek bulursam ilk tarantulam olucak.
Nereden aldın?
L kaç buBende buraya bi albo bırakayım o zaman.
L6 veya l7.L kaç bu
evetÇok güzelmiş ama dikkatli olmak lazım agresif ise
Tr deki bütün tarantulalar Akdeniz'de mi yaşıyor
3 tür var olivaceum,concolor,altugkadirÇok güzelmiş ama dikkatli olmak lazım agresif ise
Tr deki bütün tarantulalar Akdeniz'de mi yaşıyor
Chaetopelma concolor,3 tür var olivaceum,concolor,altugkadir