Tarantula fiyatı hk.

trenboloneymen

Yumurta
Üye
L5 gp dişi tarantula için 2500 lira istediler, piyasa hakkında bilgim yok. Pahalı mı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mücteba

Media
Üye
L5 gp dişi tarantula için 2500 lira istediler, piyasa hakkında bilgim yok. Pahalı mı?
O boylarda cinsiyet ayrımı çok zordur eğer kabuk detaylı bir şekilde incelenmediyse mikroskopla falan l8 ve altı olan canlılarda cinsiyet belirlenemez kolay kolay.

trenboloneymen

Yumurta
Üye

Adarealx

Yumurta
Üye
Kanka ben ilk sunu diyim max fiyatı 1500 diyelim bu bile fazla da l5 için cinsiyet olarak dersen o boyutdaki bir hayvanı anlayamaz anca kabuğuna bakar ama l5 ise l4 kabuğundan anlaması imkansız sana onu diyim alma bence önerimdir

pulchra

Yumurta
Üye
O boylarda cinsiyet ayrımı çok zordur eğer kabuk detaylı bir şekilde incelenmediyse mikroskopla falan l8 ve altı olan canlılarda cinsiyet belirlenemez kolay kolay.
Grammastola Pulchripes

%70 dişi dediler onlar da tam bilmiyor
Hocam tekrardan selamlar, L5 canlının cinsiyetini anlamak gerçekten çok zordur. Anlayan kişide size emin olun %70 gibi bir oran vermez. %100 emin olmadanda L5 canlı o paralara satılmaz. Ben daha geçen hafta L5 GP'yi 400₺'ye aldım. Bence satıcının size bir kanıt sunmasını isteyin aksi takdirde 2000₺ geri istemenizi öneririm.

trenboloneymen

Yumurta
Üye
Hocam tekrardan selamlar, L5 canlının cinsiyetini anlamak gerçekten çok zordur. Anlayan kişide size emin olun %70 gibi bir oran vermez. %100 emin olmadanda L5 canlı o paralara satılmaz. Ben daha geçen hafta L5 GP'yi 400₺'ye aldım. Bence satıcının size bir kanıt sunmasını isteyin aksi takdirde 2000₺ geri istemenizi öneririm.
Birde şey sorucam. Birkaç satan yer buldum ama bazı sorunlardan dolayı ordan almıyorum mesela biri de bu yazdığım olay 2500 tl olması falan. Sizin bana satan güvenilir bir yer önerebilme şansınız var mı?

pulchra

Yumurta
Üye
Birde şey sorucam. Birkaç satan yer buldum ama bazı sorunlardan dolayı ordan almıyorum mesela biri de bu yazdığım olay 2500 tl olması falan. Sizin bana satan güvenilir bir yer önerebilme şansınız var mı?
Maalesef size bir satıcı önermem bu bence yanlış olur.

Yanlış anlamayın lütfen ama böyle forumlarda yetkili kişilerde olabiliyor.

Lakin bazı instagram hesaplarında veyahut facebook gruplarında tanıştığınız kişilerden whatsapp grupları hakkında destek alabilirsiniz.

Eğer canlınız varsa kanıtıyla beraber Tarantulapediatr Furkan hocama mesaj atıp gruba erişim sağlayabilirsiniz.