Arkadaşlar lasiodora parahybana sling beslemek yasal mı ?
Yasal değil ayrıca besleyeceksende gizliden besleyeceksin, alırken bile olabildiğince gizli kalıp alacaksın.Onun dışında farkettirmezsen ve sanalda paylaşmazsan kolay kolay seni şikayet etmezler çünkü anlayamazlar beslediğini.Arkadaşlar lasiodora parahybana sling beslemek yasal mı ?
Yasal değil dostumArkadaşlar lasiodora parahybana sling beslemek yasal mı ?
Bahçenden çıkarsa anca.Arkadaşlar lasiodora parahybana sling beslemek yasal mı ?
Arkadaşlar lasiodora parahybana sling beslemek yasal mı?
Allah Allah kendi kendine cam terarrium felan da yapmışevimde buldum diyelim arada un kurdu felan veriyormuşum
hatta arkadaşlarını da çağırmış şimdi evde 10 tanesi beraber yaşıyorlar, nasıl oldu bende bilmiyorumAllah Allah kendi kendine cam terarrium felan da yapmış
2 tane arkadaşı var ya arada geliyorlar terarriuma besliyorumhatta arkadaşlarını da çağırmış şimdi evde 10 tanesi beraber yaşıyorlar, nasıl oldu bende bilmiyorum![]()
Vergi alınan bir sistem teklifi yapılmadıkça zor.keşke bu konuda adımlar atılsada denetim altında yasal olsa.
abi tarantula zaten 100 lira 70 lira da vergi koyarlar olur sana 170 lira düşününce böyle daha güzel sankiVergi alınan bir sistem teklifi yapılmadıkça zor.
O zaman maalesef yasal bir sistem oluşturulmasını unutun.abi tarantula zaten 100 lira 70 lira da vergi koyarlar olur sana 170 lira düşününce böyle daha güzel sanki
Keşkekeşke bu konuda adımlar atılsada denetim altında yasal olsa.
Peki diyelim ki yerli tür Tarantula: Zeytuni Ortadoğu Tarantulası .Türkiye, Sudan, Mısır, İsrail ve Kıbrıs’ta oldukça yaygın bir türdür .Geceleri aktiflerdir. Vücudu parlak kadifemsi küçük kıllarla kaplıdır. Genellikle Türkiye'nin Güney ve Güneydoğu bölgelerinde bulunurlar. Mersin,Hatay ve Adana gibi illerimizde bulunurlar.Malesef şuan Türkiye'de yasal bir tarantula bulunmamakta.
Yerli türleri de beslemek yasak ve yerli türü beslersen yakalandığında sadece beslemekten değil endemik canlıları doğadan kopartmaktan da ceza alıyorsunuz.Peki diyelim ki yerli tür Tarantula: Zeytuni Ortadoğu Tarantulası .Türkiye, Sudan, Mısır, İsrail ve Kıbrıs’ta oldukça yaygın bir türdür .Geceleri aktiflerdir. Vücudu parlak kadifemsi küçük kıllarla kaplıdır. Genellikle Türkiye'nin Güney ve Güneydoğu bölgelerinde bulunurlar. Mersin,Hatay ve Adana gibi illerimizde bulunurlar.