Fazlasıyla beslemek istediğim bir tür işçileri falan çok hoş.Merhaba, dostum cataglyphisler yazın çıkıyor haziran gibi tam hatırlamıyorum ama ben haziranda 2 adet kraliçe bulmuştum.
4 5 gündür özellikle arıyorum bulamadım teşekkürler.Ben yağışsız 21° civarı havada saat 16:30 gibi taş kaldırırken Tapinomaya rastladım koyacak birşey bulamadığımdan almadım. Çiftleşmiş bir kraliçeydi şahsen sizde bulabilirsiniz. Ben henüz cataglyphis uçuşuna denk gelmedim yakınlarda nodus değil ama farklı bir türe ait koloni vardı.
Evet, bende bu sıralar çok sardım sırf cataglyphis için 100w plifsin holojen ampülünü aldım(köydeki evden arakladım😃)Fazlasıyla beslemek istediğim bir tür işçileri falan çok hoş.
Bulabildin mi? Daha önceden var mıydı?Evet, bende bu sıralar çok sardım sırf cataglyphis için 100w plifsin holojen ampülünü aldım(köydeki evden arakladım😃)
Ya arasam bulurdum ama eletirikçiler vb ama köyde eviniz varsa ucuz bir led ampül al kendine holojeni al ledi tak.Bulabildin mi? Daha önceden var mıydı?
Şuan havalar catalar için uygun değil. Sıcak ve nemsiz havalarda çıkıyorlarYarınki hava durumu böyle. Bundan kaç gün sonra veya ne zaman tapinoma ve cataglyphis kraliçesi bulabilirim veya bulabilir miyim?
İyi hobiler.
Osmaniye genel olarak nemli ve sıcak ilerleyen günlerde. Bazı yerlerde görüyorum çok hoşuma gidiyorlar.Şuan havalar catalar için uygun değil. Sıcak ve nemsiz havalarda çıkıyorlar
Ampul değil karıncayı. 😁Eğer sende beslemek istiyorsan nerdeyse zorunlu olarak, holojen ampül almalısın.
Ya arasam bulurdum ama eletirikçiler vb ama köyde eviniz varsa ucuz bir led ampül al kendine holojeni al ledi tak.
Cataglyphisler 30 derecede filan dışarı çıkıyorlar nemsiz ve sıcak zamanda bulursunuz. Hava ne kadar çöl gibiyse o kadar yüksek ihtimal bulmanız.Yarınki hava durumu böyle. Bundan kaç gün sonra veya ne zaman tapinoma ve cataglyphis kraliçesi bulabilirim veya bulabilir miyim?
İyi hobiler.
Tamamdır teşekkürler.Cataglyphisler 30 derecede filan dışarı çıkıyorlar nemsiz ve sıcak zamanda bulursunuz. Hava ne kadar çöl gibiyse o kadar yüksek ihtimal bulmanız.
Heee😅 buldum buldum hemde aramdan normal köyde bahçedeydim bir baktım önümden bir cisim gidiyor aman tanrım didim. Bir baktım cataglyphis olamaz olamaz hemen aldım, Ama yeniydim bakamadım birde bu bakımı en zor türlerden olunca.Osmaniye genel olarak nemli ve sıcak ilerleyen günlerde. Bazı yerlerde görüyorum çok hoşuma gidiyorlar.
Ampul değil karıncayı. 😁
Doğrudur bi outworld var aklımda kraliçeyi bulabilirsem 10 işçide yaptırıyorum.Heee😅 buldum buldum hemde aramdan normal köyde bahçedeydim bir baktım önümden bir cisim gidiyor aman tanrım didim. Bir baktım cataglyphis olamaz olamaz hemen aldım, Ama yeniydim bakamadım birde bu bakımı en zor türlerden olunca.
Isıyı nasıl çözmeyi düşündün peki.Doğrudur bi outworld var aklımda kraliçeyi bulabilirsem 10 işçide yaptırıyorum.
Ben Tuğkan abi gibi yapacağım ve 4 5 tane işci eklicem direkIsıyı nasıl çözmeyi düşündün peki.