Peki nedir bunun cinsi kraliçe gibi geldi ama?Tapinoma cinsi değil.
Plagiolepis cinsi kraliçe karınca.Peki nedir bunun cinsi kraliçe gibi geldi ama?
Tamamdır hocam salıyorum.Camponotus işçisi.
Doğru ya. Çok hastayayım, düzgün düşünemiyorum, kusura bakmayın. Camponotus işçili ice tea kötü geldi sanırım.Camponotus işçisi.
Kraliçe gibi duruyor, çeşitli açılardan fotoğraf atar mısınız?Hocam peki bu kraliçe midirEkli dosyayı görüntüle 53515
Kraliçe ama cinsini bilemedim, petiole yapısı ilginç geldi.
Pheidole gibi yanlış bilgi olmasın kesin değil
Yok hocam Pheidole değil var bende ondan çok daha küçük bu.Pheidole gibi yanlış bilgi olmasın kesin değil
Hocam petiole yapısı tetraya benziyor sanki ama tetraya göre çok küçük baya küçük messor işçisi gibi sadece birazdaha uzunMyrmica olabilir.
Spesifik, yayık ve keskin petiole yapısından anlaşılıyor ki Tetramorium ferox tür kompleksinden bir örnek daha bulunmuş. Konuyu boş bırakmayın lütfen; kesinleştirip tür kaydı yapalım.
Aslında bunu @Demo ile konuşmuştum ferox complexten olduğunu düşündüğümü söylemiştim fakat konu sahibinden petiole görselinin daha net bir görüntüsü gelse daha iyi olurdu. Bu fotoğraflarda yeterli aslında fakat dediğim gibi iyi fotoğraf=iyi tespit..Spesifik, yayık ve keskin petiole yapısından anlaşılıyor ki Tetramorium ferox tür kompleksinden bir örnek daha bulunmuş. Konuyu boş bırakmayın lütfen; kesinleştirip tür kaydı yapalım.
Hocam kaçmış tüpten birşekilde kusura bakmayın.Aslında bunu @Demo ile konuşmuştum ferox complexten olduğunu düşündüğümü söylemiştim fakat konu sahibinden petiole görselinin daha net bir görüntüsü gelse daha iyi olurdu. Bu fotoğraflarda yeterli aslında fakat dediğim gibi iyi fotoğraf=iyi tespit..
Konuya yazdığın ve kesinleştirdiğin için teşekkür ederim.
Elinizde bulunan en net görselle uçuş kayıt konusuna kaydederseniz yeterli olur. Aslında zaten bakmak için ekstra bir koloniye ihtiyacınız olacaktı her şekilde(parazitlediği türü kapsayan).Hocam kaçmış tüpten birşekilde kusura bakmayın.