Tanışalım

yusufff01

Media
Üye
Forumda tanımadığım ve ismini yaşını bilmediğim ama bilmek istediğim bir sürü güzel insan var. Özellikle forumda aktif takılan sık gördüğümüz kişileri tanımak isterim. Hem forumda ki bir çok kişi de merak ediyordur eminim.

Ben Yusuf 23 yaşındayım Adana da yaşıyorum Adanalıyım. Sigortacılık okuyorum. Ya sizler?

nevzatgns19

Minör
Üye
Seni kırmak bize yakışmaz. Adım Nevzat, 19 yaşındayım, Konyalıyım ve Konya da okuyorum; Moleküler Biyoloji ve Genetik. Taliplerimi bekliyorum:LOL:

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Adım Fatih, 14 yaşındayım, Ankara’lıyım.
Seni kırmak bize yakışmaz. Adım Nevzat, 19 yaşındayım, Konyalıyım ve Konya da okuyorum; Moleküler Biyoloji ve Genetik. Taliplerimi bekliyorum:LOL:
Hayalimdeki bölüm. 18 olunca ilk iş seninle iletişime geçerim ;P

yoshikege

Yumurta
Üye
Ben Ege, 13 yaşındayım. Adana’da doğdum, İstanbul’da büyüdüm. Şu an okuyorum, boş zamanlarımda da kendi dükkânımızla ilgileniyorum. memnun oldum.

EgeOzer

Larva
Üye
Memnun oldum ben Ege. Şuan İzmir'de yaşıyorum bu sene okul için geldim ilk senem olucak 18 yaşındayım Kilis'te doğdum büyüdüm. Makine mühendisliği okuyorum.

yusufff01

Media
Üye
Memnun oldum ben Ege. Şuan İzmir'de yaşıyorum bu sene okul için geldim ilk senem olucak 18 yaşındayım Kilis'te doğdum büyüdüm. Makine mühendisliği okuyorum.
Makine mühendisliğide iyi. Helal.
Adım Fatih, 14 yaşındayım, Ankara’lıyım.

Hayalimdeki bölüm. 18 olunca ilk iş seninle iletişime geçerim ;P
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.❤️