Yapanları görmüştüm, rahat rahat işliyordu valla. Neden olmasın?Messor ve componotus kolonileri için tahtadan formikaryum olur mu?
Messor ve componotus kolonileri için tahtadan formikaryum olur mu?
Teşekkür ederim arkadaşın yaptığı şeyler baya profesyonel şeyler ama baya ilham verici aklımda bir şeyler canlandı tekrardan sağolTahta formicarium
Componotus sp. Türü için tahta bir formicarium kullanmamda bir sakınca var mıdır?karincaciftligim.com
Tamamdır sağolYapanları görmüştüm, rahat rahat işliyordu valla. Neden olmasın?
Teşekkür ederim arkadaşın yaptığı şeyler baya profesyonel şeyler ama baya ilham verici aklımda bir şeyler canlandı tekrardan sağol
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Selamlar, formikaryum tasarımı için bize danışmadan beslediğiniz türü önce bi araştırın. Nerede yaşıyormuş? Daha çok hangi habitatlarda görülüyor? Ağaç türü mü? Nerde yaşıyor bu canlı? Demelisiniz. Camponotus bir ağaç türüdür tahtadan yapacağınız formikaryumu aşındıracaklardır, tavsiye etmiyorum. Messorlar hasatçı canlılardır, doğada ağaçla falan işlerinin olmadığını görürüz. Bu sebeple tahta formikaryum ikisine de önermiyorum.Messor ve componotus kolonileri için tahtadan formikaryum olur mu?
Öncelikle iki karıncanın da özelliklerini genel anlamıyla biliyorum sadece deneyen var mı varsa nasıl bir durumla karşılaştılar onu merak ettim. Ağaçla işleri olmadığını bende biliyorum sadece görüntüsü hoşuma gitti ondan yapmak istedim.Selamlar, formikaryum tasarımı için bize danışmadan beslediğiniz türü önce bi araştırın. Nerede yaşıyormuş? Daha çok hangi habitatlarda görülüyor? Ağaç türü mü? Nerde yaşıyor bu canlı? Demelisiniz. Camponotus bir ağaç türüdür tahtadan yapacağınız formikaryumu aşındıracaklardır, tavsiye etmiyorum. Messorlar hasatçı canlılardır, doğada ağaçla falan işlerinin olmadığını görürüz. Bu sebeple tahta formikaryum ikisine de önermiyorum.
Teşekkür ederim bende öyle düşünmüştümverniklemeden yaparsanız zamanında şişer çürür vs verniklemeniz gerekli bu durumda nemi de tüple yaparsınız