Suya ulaşamıyor olabilir mi?

slmgoko

Nanitik
Üye
Merhabalar, bugün karıncanın su pamuğunu çok kopardığını gördüm. Pamuk acaba kuru mu su almıyor mu bakabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• IMG_20250405_101348.jpg
    IMG_20250405_101348.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250405_101224.jpg
    IMG_20250405_101224.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250405_101256.jpg
    IMG_20250405_101256.jpg
    34.1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250405_101406.jpg
    IMG_20250405_101406.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 22

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Pamuk çok sıkı ve kuru duruyor.Biraz daha ittirir pamuğu ıslatırsanız iyi olur.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam yumurtaları var ya çok ellemek istemedim, hatta yumurtanın birini çıkış pamuğunun oraya koymuş kerata :)
İstersen direk yeni bı tüp hazırla ona aktar karıncaları yada boş bı tüpe koy yumurta ve kraliçeyi sonra bunu ayarla tekrar aynı tüpe geçir.Bana kalırsa direk yeni tüp ayarla ona geçir derim.Pamuğuda yoğun yapma bunun gibi.

slmgoko

Nanitik
Üye
İstersen direk yeni bı tüp hazırla ona aktar karıncaları yada boş bı tüpe koy yumurta ve kraliçeyi sonra bunu ayarla tekrar aynı tüpe geçir.Bana kalırsa direk yeni tüp ayarla ona geçir derim.Pamuğuda yoğun yapma bunun gibi.
Hocam şuan için elimde hiç tüp yok, siparişlerim daha kargoya verilmedi bile. Hafta içi çarşamba veya perşembe anca gelir gibi duruyor

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hocam şuan için elimde hiç tüp yok, siparişlerim daha kargoya verilmedi bile. Hafta içi çarşamba veya perşembe anca gelir gibi duruyor
Hmm anladım o zaman ya böyle devam edeceksiniz yada dediğim gibi ittireceksiniz iki seçenek var maalesef.Ama suya ulaşmak için pamuğu kazmış gibi geldi bana.

slmgoko

Nanitik
Üye
Hmm anladım o zaman ya böyle devam edeceksiniz yada dediğim gibi ittireceksiniz iki seçenek var maalesef.Ama suya ulaşmak için pamuğu kazmış gibi geldi bana.
Ya tüpler geldiği gibi aktarım yaparım da inşallah o zamana kadar idare edebilir. Hazır hiç stres altında değilken strese de sokmak istemiyorum canlıyı.

Bana da dediğiniz gibi suya ulaşmak için kazmış gibi duruyor. Kazdığı yerlerin dip noktaları sulu gibi duruyor bilemedim çok ikilemde kaldım ya.

Elde gerçekten test tüpü bulundurmak gerekiyor onu anladım, aptalca davrandım biraz.

Omewfaruk55

Majör
Yardımsever
Üye
Ya tüpler geldiği gibi aktarım yaparım da inşallah o zamana kadar idare edebilir. Hazır hiç stres altında değilken strese de sokmak istemiyorum canlıyı.

Bana da dediğiniz gibi suya ulaşmak için kazmış gibi duruyor. Kazdığı yerlerin dip noktaları sulu gibi duruyor bilemedim çok ikilemde kaldım ya.

Elde gerçekten test tüpü bulundurmak gerekiyor onu anladım, aptalca davrandım biraz

Elde gerçekten test tüpü bulundurmak gerekiyor onu anladım, aptalca davrandım biraz.
Ben de aynı problemi yaşadım ince bir kalemin arka kısmıyla pamuğu kraliçe içerdeyken çok rahatsız etmeden ittirdim şuan artık kazmıyor. Siz eğer ittiremem derseniz küçük bir parça pamuğu ıslatıp içeri koyabilirsiniz kraliçe nem ve su ihtiyacini karşılar yeni tüpünüzü alana kadar :)

slmgoko

Nanitik
Üye
Ben de aynı problemi yaşadım ince bir kalemin arka kısmıyla pamuğu kraliçe içerdeyken çok rahatsız etmeden ittirdim şuan artık kazmıyor. Siz eğer ittiremem derseniz küçük bir parça pamuğu ıslatıp içeri koyabilirsiniz kraliçe nem ve su ihtiyacini karşılar yeni tüpünüzü alana kadar :)
Hocam ne yalan söyleyeyim bu kadar stressiz iken elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Dediğiniz gibi yapsam iyi olur, pamuğu ıslatıp koyayım biraz.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye

Aynen bende farkettim dipler biraz ıslak duruyo.Dursun o zaman olmazsa kendi biraz daha kazar idare eder o şekilde.