Akvaryuma moli cinsi balıklar ekledim. Balıkları eklerken içlerinden bir tanesi aktarma yaparkenki kullandığım kovanın içinden zıplayarak masanın üzerine düştü. merak etmeyin ölmedi ama balığın o şekilde zıpladığını gördükten sonra akvaryumdaki su seviyesini birazcık azalttım. Eğerki olurda dışarıya zıplarlama ihtimali var diye. Sizce suyu bu seviyede tutmalımıyım yoksa endişelenmeme gerek varmı? Şu anda akvaryumun üzerini örtebiliyorum ama ışık geldiği zaman üzerini açmam gerekecek.
Neredeyse 3 parmaklık mesafe varAkvaryuma moli cinsi balıklar ekledim. Balıkları eklerken içlerinden bir tanesi aktarma yaparkenki kullandığım kovanın içinden zıplayarak masanın üzerine düştü. merak etmeyin ölmedi ama balığın o şekilde zıpladığını gördükten sonra akvaryumdaki su seviyesini birazcık azalttım. Eğerki olurda dışarıya zıplarlama ihtimali var diye. Sizce suyu bu seviyede tutmalımıyım yoksa endişelenmeme gerek varmı? Şu anda akvaryumun üzerini örtebiliyorum ama ışık geldiği zaman üzerini açmam gerekecek.