Messor SP nedir structor mu yaniMessorlarda tür tespiti elimizdeki imkanlarla cidden çok zordur hatta imkansızdır. Bence en basit yoldan messor sp. demeniz en basitidir. (Messorlarda abdomendeki kıl farkı bile türünü değiştirebilir diye duymuştum.) Zaten neredeyse tüm messorların bakımı aynı.
Hayır herhangi bir messor türü olabilir demek oradaki sp. ( değilse en azından ben öyle biliyorum.)Messor SP nedir structor mu yani
Ama bu bakımını veya tohum yemelerini vs değistirmez değil miHayır herhangi bir messor türü olabilir demek oradaki sp. ( değilse en azından ben öyle biliyorum.)
Değiştirmez.Ama bu bakımını veya tohum yemelerini vs değistirmez değil mi
Tamam saolDeğiştirmez.
Peki nasıl fotoğraflar gerekiyor bunu öğrenmek içinDeğiştirmez.
Rica ederimTamam saol
Çok detaylı uzmanca mikroskobik çekimler gerekmekte.(diye biliyorum)Peki nasıl fotoğraflar gerekiyor bunu öğrenmek için
Türünü bilemezsiniz ama structor değil iscide hafif kızıl bir renk. Var ama messor olduğunu bilmeniz yeterliMessor structor gibi duruyor sizce nedir türü
Ama structor fotoğrafını yan yana getirince en çok ona benziyorTürünü bilemezsiniz ama structor değil iscide hafif kızıl bir renk. Var ama messor olduğunu bilmeniz yeterli
Telefonumda mikroskop özelliği var ama buraya atamıyorum boyutu fazla olduğu için bu fotoğrafı nereden atabilirimFotoğraftami öyle anlamadım ama iscide birazcık kızıllık var structor simsiyah
Macro olmasın oTelefonumda mikroskop özelliği var ama buraya atamıyorum boyutu fazla olduğu için bu fotoğrafı nereden atabilirim
Bilmiyorum ama ultra yakınlaştırıyor ve net gösteriyor bu fotoğrafı nasıl ulaştırabilirimMacro olmasın o
Yok insta varsa atayimBuradan atilmiyormu
YokYok insta varsa atayim
maalesef onunda yetmesi imkansız diyebilirim.Bilmiyorum ama ultra yakınlaştırıyor ve net gösteriyor bu fotoğrafı nasıl ulaştırabilirim