Hepsi menemerus'tan değildir diye düşünüyorum. 5. fotoğraftaki aşırı küçüktü mesela. İlk 4 fotoğraftakinin de menemerus olmayabilir cinsi.Menemerus cinsinden güzel JS'ler
Üstten görüntüleride olsaydı aslında tam tür tespiti verebilirdim. Evet hepsi Menemerus cinsinden değil.Hepsi menemerus'tan değildir diye düşünüyorum. 5. fotoğraftaki aşırı küçüktü mesela. İlk 4 fotoğraftakinin de menemerus olmayabilir cinsi.
Bu görseldeki JS bin Menemerus olduğunu söyleyebilirim
Bununda Evarcha cinsinden olduğunu düşünüyorum. TR'de 8 türü bulunmakta
Bu da kesinlikle Menemerus cinsindenEkli dosyayı görüntüle 18993Ekli dosyayı görüntüle 18994Ekli dosyayı görüntüle 18995Ekli dosyayı görüntüle 18996Ekli dosyayı görüntüle 18997Ekli dosyayı görüntüle 18998Ekli dosyayı görüntüle 18999
Çekimler şahsıma aittir. İzinsiz kullanılamazlar.
İyi seyirler.
Teşekkür ederim. Sigma 105 mm kullanıyorum.Çok güzel çekmişsiniz. Hangi lensi kullanıyorsunuz?
Tespit için değil de estetik için çektiğim için maalesef pek uygun olmuyor görseller.Üstten görüntüleride olsaydı aslında tam tür tespiti verebilirdim. Evet hepsi Menemerus cinsinden değil.
Nikon d5300 - sigma 105Kamera olarak ne kullaniyorsunuz
Thomisidae familyasından, Thomisus cinsi, Thomisus onustus tahminimce. İkiside aynı türÖrümcek yağmaya devam ediyorBu örümceğin türü/cinsi nedir?