pheidole olabilirmi , çok benziyorTetramorium veya Solenopsis değil. Daha net görseller yükleyin. Beyaz bir zemine koyup fotoğrafı netleyin, sonrasında yakınlaştırıp fotoğraf çekiniz.
Tetramoriumda da Solenopsiste de postpetiole var.
hiç benzemiyor, daha çok pheidole gibiBen Camponotus olduğunu düşünüyorum.
Net fotoğraf atılana kadar ne desek bi faydası yok sadece tahmin olurlarhiç benzemiyor, daha çok pheidole gibi
pheidole olabilirmiBu görünüme sahip bi solenopsis bir de tetra gördüm.Acaba ne.![]()
benim tahminlerim biraz araştırdım veEkli dosyayı görüntüle 39705Ekli dosyayı görüntüle 39706Ekli dosyayı görüntüle 39707Ekli dosyayı görüntüle 39708sondaki resim4-5 gün sonrası(ilk tüpe alırken yanlışlıkla yaralamıştım arka kısmını)
Yok gibi duruyor zaten selonopsisin çok belli tetranında aynı şekilde bu farklı bi cinsPost petiole var mı hocam
Ona göre tahmin yapacaktım o yüzden sordumYok gibi duruyor zaten selonopsisin çok belli tetranında aynı şekilde bu farklı bi cins
camponotus fedtschenkoi olabilirmi acabadeliricem ne buldum ben , 2 gündür bulamadık
camponotus fedtschenkoi olabilirmi acaba
olabilir çok benziyor ,ama hepsine benziyor nasıl ayırt edicez offcamponotus fedtschenkoi olabilirmi acaba
kanka işçiler çıkınca yine atsam foto olurmu?Arkadaşlar konu fazla fazla uzadı yeni fotoğraf atılana kadar tahmin yapmayalım bence
İşçiler kesin bi bilgi verir zaten bize tabi şimdide net fotoğraf atılırsa bilgi verilebilir ama size bırakıyorumkanka işçiler çıkınca yine atsam foto olurmu?