Solenopsis için ideal yaşam alanı

Gökdennz

Nanitik
Üye
Bir çok hobicinin söylediģine göre beslemek, hiç beslememekten daha iyi ama beslemezseniz büyük bir problem olmaz.
Kasım sonunda kış uykusuna yatma zamanı geliyor daha çok var ama 3 gün oldu bulalı ve hiç bir şey vermedim. Bugün cam tüpe transfer yapacağım transfer yaptıktan sonra kürdan ile küçük şekerli su versem?

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Işte şuanda Istanbul'da havalar sıcak.Sizce 6 derecede buzdolabina mı yatirayim yoksa kasim ya da aralık ayını bekleyip o zaman mı yatiriyim.
hocam yukarıda da dediğim gibi. ne zaman yattıklarının çok bir önemi yok. soğuk bir odaya koyun, onlar uyurlar. 6 derece de kaybedebilirsiniz kolonizi. yukarı da açıkladım zaten aynı soruyu 2. ye cevaplamış oluyorum. havalar soğuduğu zaman onlar uyurlar zaten. Türkiye'nin hiçbiryerinde daha kış gelmedi havaların daha sıcak olması normal.

karınca-

Yumurta
Üye
hocam yukarıda da dediğim gibi. ne zaman yattıklarının çok bir önemi yok. soğuk bir odaya koyun, onlar uyurlar. 6 derece de kaybedebilirsiniz kolonizi. yukarı da açıkladım zaten aynı soruyu 2. ye cevaplamış oluyorum. havalar soğuduğu zaman onlar uyurlar zaten. Türkiye'nin hiçbiryerinde daha kış gelmedi havaların daha sıcak olması normal.
Sağolun yani bir süre kendi haline birskçam sağolun.Özür dilerim.

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Sağolun yani bir süre kendi haline birskçam sağolun.Özür dilerim.
özür dilemenize gerek yok hocam, sorun yok 😊. sadece daha dikkatli okursanız daha iyi anlarsınız. tek bir verilen cevapta bile birçok sorunun cevabı olabiliyor. bu yüzden forumda gezinip araştırmanızı tüm yeni hobiciler için tavsiye ediyoruz. tekrardan iyi forumlar dilerim :)