Solenopsis fugax

halil123

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar. 5 Tane Solenopsis fugax kraliçem gelecek. Ben doğru yaptığımı düşünüyorum. İkisini multiqueen üçünü tek yapacağım. Sonbaharda alınan kraliçeler yumurtlamayabiliyor. Yumurtlamazsa kış uykusuna yatıracağım. Sizin yorumunuz veya yanlış yaptığım bir şey varsa söylerseniz sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

AntFromTurkey

Larva
Üye
Merhabalar 1-2 hafta karanlık ortamda bekletin yumurtlamazlarsa yatırın. Ama bence yumurtlarlar ve ben işçisi olmayan veya 1-15 işçisi olan kolonilerin kış uykusuna yatma tarafında değilim.

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Merhabalar 1-2 hafta karanlık ortamda bekletin yumurtlamazlarsa yatırın. Ama bence yumurtlarlar ve ben işçisi olmayan veya 1-15 işçisi olan kolonilerin kış uykusuna yatma tarafında değilim.
Benim solenopsis fugax kraliçem 5 haftadır yumurtlamadı, ne yapmam lazım? Diğer solenopsis kraliçesi de 2 haftadır yumurtlamadı ve kış uykusuna yatırmak istemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

pegasuZX

Brachypterous
Yardımsever
Üye
benim solenopsis fugax kraliçem 5 haftadır yumurtlamadı ne yapmam lazım diğer solenopsis kraliçesi de 2 haftadır yumurtlamadı ve kış uykusuna yatırmak istemiyorum
Benimkiler de öyle maalesef.