Solenopsis fugax yeni tüp.

Ozixsi1987

Nanitik
Üye
Hocam merhabalar ilk önce benim 1 işçili ortalama 25 e yakın yumurtaya sahip solenopsis kraliçem var. Onun bulunduğu test tüpünde su bitmek üzere yeni test tüpü hazırladım. Söyle bir düzenek oluşturdum.
IMG_20250422_164148_HDR.jpg
Bu düzenek ile transfer etmeyi planlıyorum ortalama kaç gün bekliyim. Çünkü bir arkadaş 1.5 ayda transfer etmiş bu yüzden ben kaç gün bekliyim transfer olmasını. Veya bu konu hakkında bir bilgisi olan solenopsis türü önceden beslemiş ve transfer işlemi yapmış birisi kendi yaptığı aşamaları yazarak yardım edebilir mi?

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Bu şekilde transfer olacağını düşünmüyorum. Tüpteki su tamamen bitmiş olsaydı ve tüpteki nem ciddi oranda azalsaydı kraliçe transfer olabilirdi fakat şu an kraliçenin yalnızca ışık kullanımıyla diğer tüpe geçeceğini sanmam. Bana kalırsa kraliçe manuel transfer edilebilir, Solenopsis stresli bir cins değil ve yumurta kaybı olursa da tekrar yumurtlayacaktır zaten. Bu şekilde yapmak istemezseniz alternatif en mantıklı yol uzun süreli bir titreşime maruz bırakmak olabilir.

lordqne

Nanitik
Üye
Hocam merhabalar ilk önce benim 1 işçili ortalama 25 e yakın yumurtaya sahip solenopsis kraliçem var. Onun bulunduğu test tüpünde su bitmek üzere yeni test tüpü hazırladım. Söyle bir düzenek oluşturdum.
Ekli dosyayı görüntüle 49302
Bu düzenek ile transfer etmeyi planlıyorum ortalama kaç gün bekliyim. Çünkü bir arkadaş 1.5 ayda transfer etmiş bu yüzden ben kaç gün bekliyim transfer olmasını. Veya bu konu hakkında bir bilgisi olan solenopsis türü önceden beslemiş ve transfer işlemi yapmış birisi kendi yaptığı aşamaları yazarak yardım edebilir mi?
Ben döküyorum.