Slinglerim kaçmış olabilir mi?

istavritis

Yumurta
Üye
2 adet Tliltocatl albopilosus ve bir adet Tliltocatl vagans almıştım dün elime ulaştılar, hazırladığım idrar tahlil kaplarına koyduktan sonra bir süre alışmaları için yalnız bıraktım. akşam beslemek için baktığımda bir Tliltocatl albopilosus ve bir Tliltocatl vagans gözükmüyordu. Bu sabah baktığımda tekrar göremeyince kaçmış olabilirler mi diye düşümdüm ve yumuşak bir fırçayı torfun üzerinde gezdirdim biraz, eğer torfun altındaysalar çıksınlar diye. Hiçbir şey olmadı.Deliklerin çok büyük olduğunu düşünmüyorum onlarla aynı boyuttaki lp ve bir Tliltocatl albopilosus hala duruyor kaçmış olabilirler mi?

Yağız13

Larva
Üye
2 adet Tliltocatl albopilosus ve bir adet Tliltocatl vagans almıştım dün elime ulaştılar, hazırladığım idrar tahlil kaplarına koyduktan sonra bir süre alışmaları için yalnız bıraktım. akşam beslemek için baktığımda bir Tliltocatl albopilosus ve bir Tliltocatl vagans gözükmüyordu. Bu sabah baktığımda tekrar göremeyince kaçmış olabilirler mi diye düşümdüm ve yumuşak bir fırçayı torfun üzerinde gezdirdim biraz, eğer torfun altındaysalar çıksınlar diye. Hiçbir şey olmadı.Deliklerin çok büyük olduğunu düşünmüyorum onlarla aynı boyuttaki lp ve bir Tliltocatl albopilosus hala duruyor kaçmış olabilirler mi?
Evet hocam kaçmışlar büyük ihtimal

Dnz_Arda

Larva
Üye
Çok sağolun. Sizce şuan yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam, kaçtıklarını düşünüyorsanız bir kaba torfu yavaş yavaş dökün. Emin olun kaçtıklarından. Canlılar L1 büyük ihtimalle bulmanız gerçekten zor eğer kaçtılar ise. Nemli alanlar yapabilirsiniz odanın içinde bir şans belki neme gelirler. Bulamazsanız evin içinde hayatta kalamazlar onuda söylemiş olayim.

istavritis

Yumurta
Üye
Hocam valla moralim çok bozuldu, çok büyük hevesle almıştım. Odamında çok dağınık olduğu bir zamana geldi. Her köşeye nemli peçeteler koyucam, aricam. İnşallah bulurum çok sağolun yardımınız için.