Ares abim ezberledin mi bunları yaLeopard gecko
Uzun zaman oldu. Hobiyi yapan herkes bunu leopard gecko olduğunu bilir zaten😉Ares abim ezberledin mi bunları ya
Dışarıda servet bulmakLeopard gecko. Dışarıda bulmadınız herhalde![]()
yok hem tarantulalar hem karıncalar diğer eklem bacaklılar falanUzun zaman oldu. Hobiyi yapan herkes bunu leopard gecko olduğunu bilir zaten😉
dedikodu yaparken bulmakDışarıda servet bulmak
O değilde dışarıda bulduğunu düşün senededikodu yaparken bulmak![]()
at arka cebeO değilde dışarıda bulduğunu düşün sene
Az önce dışarda messor buldum eve kadar avcunla getirdimat cebe![]()
Uzun zaman oldu, ayrıca her gün araştırma yaparak sende bilgine bilgi katabilirsinyok hem tarantulalar hem karıncalar diğer eklem bacaklılar falan
teşekkürler abim cahillik ettiğim konular var sayenizde öğreniyorumUzun zaman oldu, ayrıca her gün araştırma yaparak sende bilgine bilgi katabilirsin
bende okuldan gelirken mermere oturdum yerde karınca gördüm her gördüğüm karıncaya bakarım solenopsis kraliçesi olunca bi anda ayağa fırladım elime aldım 6-7 tane elimde vardı abiden pet şişe istedim falan çok riskliydiAz önce dışarda messor buldum eve kadar avcunla getirdimçok stresli bir andaydim düşer diye falan
Estağfurullah cahillik demeyelim ona biz, bilgi eksikliği diyelim. Araştırdıkça geliştirirsin kendini😉teşekkürler abim cahillik ettiğim konular var sayenizde öğreniyorum
teşekkürlerEstağfurullah cahillik demeyelim ona biz, bilgi eksikliği diyelim. Araştırdıkça geliştirirsin kendini😉
Dostum morphu nedir diye sorsaydin o zaman. Türü nedir diye soru sormuşsun, ayrıca canlı kuyruğuna kadar görünmeliAltı üstü morph olarak sordum konu nereye gelmiş![]()
Valla hocam ben bunu bir abiden aldım adam mandarin tangerine istemiş bu gelmiş türü bilmiyoruz rainwater albino diye tahminim var internetten baktigim kadarıyla canlı henüz 5 aylıkAnne baba bilgisi verilmeden kesin olarak morfu söylenemez.