Lasius prensesi/kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Merhaba, evde buldum
Ekli dosyayı görüntüle 52861ca
Lasius prensesi/kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Merhaba, evde buldum
Ekli dosyayı görüntüle 52861ca
Anladım teşekkür ederimLasius prensesi/kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
peki test tüpüm yok şişeye koyup karanlık bir yerde bekletmeliyim nasıl yapıyım?Çiftleşmemiş de olabilir kanatları var.Lasius prensesi/kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Başlangıç için eczaneden bir şırınga alarak geçici bir kurulum yapabilirsiniz; test tüpü temin edene kadar işinizi görecektir. Bazı kraliçeler çiftleşmiş olsalar bile kanat dökmezler. Bu nedenle, kraliçenizi bir hafta kadar gözlemlemenizi öneririm. Eğer bu süre zarfında yumurtlamaz veya kanat dökmezse, doğaya salabilirsiniz.peki test tüpüm yok şişeye koyup karanlık bir yerde bekletmeliyim nasıl yapıyım?Çiftleşmemiş de olabilir kanatları var.
Başlangıç için eczaneden bir şırınga alarak geçici bir kurulum yapabilirsiniz; test tüpü temin edene kadar işinizi görecektir. Bazı kraliçeler çiftleşmiş olsalar bile kanat dökmezler. Bu nedenle, kraliçenizi bir hafta kadar gözlemlemenizi öneririm. Eğer bu süre zarfında yumurtlamaz veya kanat dökmezse, doğaya salabilirsiniz.
Karanlık ortama koyuyorum o zaman bekliyorumBaşlangıç için eczaneden bir şırınga alarak geçici bir kurulum yapabilirsiniz; test tüpü temin edene kadar işinizi görecektir. Bazı kraliçeler çiftleşmiş olsalar bile kanat dökmezler. Bu nedenle, kraliçenizi bir hafta kadar gözlemlemenizi öneririm. Eğer bu süre zarfında yumurtlamaz veya kanat dökmezse, doğaya salabilirsiniz.
Evet, ama şişe içinde kalmasın. İnternetten şırınga kurulumlarına bakarak, uygun bir ortam hazırlayın.Karanlık ortama koyuyorum o zaman bekliyorum
ortamı hazırladım test tüpü aldım umarım olur teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻Evet, ama şişe içinde kalmasın. İnternetten şırınga kurulumlarına bakarak, uygun bir ortam hazırlayın.
Şansınıza bağlı. Eğer yumurtlamazsa üzülmeyin. kanatlıyı bulduğunuz yerde, eminim kanatsızlarda vardır.ortamı hazırladım test tüpü aldım umarım olur teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻
Şansınıza bağlı. Eğer yumurtlamazsa üzülmeyin. kanatlıyı bulduğunuz
Evet çok teşekkürlerŞansınıza bağlı. Eğer yumurtlamazsa üzülmeyin. kanatlıyı bulduğunuz yerde, eminim kanatsızlarda vardır.