Bu konularda zaten biraz acemiyim kötü olmuş olabilir kusura bakmayınKonuyu yanlış yere açmışsınız "formikaryum ve yaşam alanları" kısmına açmanız gerekirdi ondan sorna soruya gelecek olursan formikaryum mantığını tam anlayamamışsınız bence bunun hakkında ilgili bir video izleyip tekrardan yapmayı deneyebilirsiniz
Benim önerim 10 cm kalınlığında ytung lar oluyo onlardan alın istediğiniz boyutta dediğim gibi ilgili videolar izleyin ve ister kendi yaratıcılığınıza kalmış ben o videolardaki şekle benzer bir şekilde çizmenizi öneririm çızip olduktan sonra kaynatabilirsiniz ytung u kaynatamıyorsanız bile kaynar su dökün üstüne kurumasını bekleyin ve sonra koloninizi transfer edebilirsiniz bu kadar basiTBu konularda zaten biraz acemiyim kötü olmuş olabilir kusura bakmayın
TeşekkürlerBenim önerim 10 cm kalınlığında ytung lar oluyo onlardan alın istediğiniz boyutta dediğim gibi ilgili videolar izleyin ve ister kendi yaratıcılığınıza kalmış ben o videolardaki şekle benzer bir şekilde çizmenizi öneririm çızip olduktan sonra kaynatabilirsiniz ytung u kaynatamıyorsanız bile kaynar su dökün üstüne kurumasını bekleyin ve sonra koloninizi transfer edebilirsiniz bu kadar basiT