Tetramorium olduğunu düşünüyorum.Prensi yandan çektiğiniz bir fotoğrafı atarsanız daha isabetli cevap verebiliriz.Prens olduğunu düşünüyorum sizce türü ne?
Maalesef prensi saldım elimdeki fotoğraflar bunlar.Tetramorium olduğunu düşünüyorum.Prensi yandan çektiğiniz bir fotoğrafı atarsanız daha isabetli cevap verebiliriz.
Neden dislike acaba @FurkanYY?!Prensin cinsini biliyorsanız fikrinizi belirtebilirdiniz.Tetramorium olduğunu düşünüyorum.Prensi yandan çektiğiniz bir fotoğrafı atarsanız daha isabetli cevap verebiliriz.
Çok açık değil mi sizce? Tabii ki fikrinizi söyleyebilirsiniz ancak aynı altfamilyada olmadığı açıkça belli olduğundan alakasız buldum ve bu tepkiyi verdim. Lütfen bu kadar saldırgan olmadan önce biraz anlamaya çalışın.Neden dislike acaba @FurkanYY?!Prensin cinsini biliyorsanız fikrinizi belirtebilirdiniz.
Camponotus cinsi bir prens. Fotoğraflara göre tetramorium için büyük, cataghlypis için küçük ve formica içinde abdomeni değişiktir.Prens olduğunu düşünüyorum sizce türü ne?
Öncelikle verdiğim tepki için kusura bakmayın.Beni yanıltan 1.görsel oldu.Keşke siz de ilk olarak cevabıma neden katılmadığınızı belirtseydiniz.Çok açık değil mi sizce? Tabii ki fikrinizi söyleyebilirsiniz ancak aynı altfamilyada olmadığı açıkça belli olduğundan alakasız buldum ve bu tepkiyi verdim. Lütfen bu kadar saldırgan olmadan önce biraz anlamaya çalışın.