Ü
hocam onun yerine alın un kurdu neden uğraşıyorsunuz kiKafama takılan bir şey var. Sivrisinek larvalarını evde üretip karıncalara versem mite sorunu veyahut başka bir sorun teşkil eder mi?
Hocam bazı küçük olan kardeşlerimizin aileleri izin vermiyor benim ailemde izin vermedi zar zor aldım bende, yanlış anlama @kkk sana küçük demek istemedim yanlış anlaşılma olmasın.hocam onun yerine alın un kurdu neden uğraşıyorsunuz ki![]()
yok hocam yanlış anlaşılacak bir şey yok. yani mantık olarak düşünürsek bir sivrisineği beslemek ve üretmek un kurdu üretmekden 10 kat daha zordur heralde. çünkü sivrisinekler kan ile beslenir. biraz hayal gücü yüksek bir hobici katılmış aramızaHocam bazı küçük olan kardeşlerimizin aileleri izin vermiyor benim ailemde izin vermedi zar zor aldım bende, yanlış anlama @kkk sana küçük demek istemedim yanlış anlaşılma olmasın.
hocam siz ne yapın edin canlı yem edinin alternatif proteinler bir yere kadar gidiyor. ankara canlı yem çok güzel bir şekilde gönderiyor. 15 tl 100 un kurdu 3-4 kilo da yataklık malzemesi alsan seni 1 yıl idare eder. bende ilk başladığım da edinemedim. ondan sonra işçili lasiuslarımı saldım üzülerek de olsa. gözünüz korkmasın o kadar zor değil bakımı hatta isterseniz size dm den yardımcı bile olabilirim.Kafama takılan bir şey var. Sivrisinek larvalarını evde üretip karıncalara versem mite sorunu veyahut başka bir sorun teşkil eder mi?
hocam siz ne yapın edin canlı yem edinin alternatif proteinler bir yere kadar gidiyor. ankara canlı yem çok güzel bir şekilde gönderiyor. 15 tl 100 un kurdu 3-4 kilo da yataklık malzemesi alsan seni 1 yıl idare eder. bende ilk başladığım da edinemedim. ondan sonra işçili lasiuslarımı saldım üzülerek de olsa. gözünüz korkmasın o kadar zor değil bakımı hatta isterseniz size dm den yardımcı bile olabilirim.
yok hocam yanlış anlaşılacak bir şey yok. yani mantık olarak düşünürsek bir sivrisineği beslemek ve üretmek un kurdu üretmekden 10 kat daha zordur heralde. çünkü sivrisinekler kan ile beslenir. biraz hayal gücü yüksek bir hobici katılmış aramıza.
Canlı yemden yana sorun yok ama Birşeyler denemek eğlenceli hobi içinde Güzel oluyor insanın hevesi artıyor tabi canlı yem en kolayı 🙂hocam onun yerine alın un kurdu neden uğraşıyorsunuz ki![]()
Yani bence un kurduna izin vermeyen sivrisineğe hiç vermez diye düşünüyorum ama önceden beslemiştim ama annem bilmiyordu sivrisinek olduğunu zaten balık gibi suda toprakta olanları yiyorHocam bazı küçük olan kardeşlerimizin aileleri izin vermiyor benim ailemde izin vermedi zar zor aldım bende, yanlış anlama @kkk sana küçük demek istemedim yanlış anlaşılma olmasın.
anladım hocam. yani denenebilir ama baya bi uğraştırır. deney hobinin eğlenceki kısmı ne de olsa.Canlı yemden yana sorun yok ama Birşeyler denemek eğlenceli hobi içinde Güzel oluyor insanın hevesi artıyor tabi canlı yem en kolayı 🙂
İlginiz için teşekkürleranladım hocam. yani denenebilir ama baya bi uğraştırır. deney hobinin eğlenceki kısmı ne de olsa.
beni yanlış anlamadığınız için ben teşekkür ederim.İlginiz için teşekkürler
Anlık sivrisinekler kaçınca gelen pişmanlık hissiYani bence un kurduna izin vermeyen sivrisineğe hiç vermez diye düşünüyorum ama önceden beslemiştim ama annem bilmiyordu sivrisinek olduğunu zaten balık gibi suda toprakta olanları yiyor
Has asdjdkdnbAnlık sivrisinekler kaçınca gelen pişmanlık hissi