En az tüpte 40 işçiyi görmeli diye biliyorum ve kulak çubuğu ile temizlemeye çalışmanız daha çok yayacaktır yapmanızı önermiyorum iyi günlerBoyu 5x5x5, kendim yaptım. Yağ + pudrayla karışım yapıp 2 cm kadar sürdüm ama aktı. Köşelere bulaştı. Tetramorium için kullanıcaktım. Dökülenleri kulak temizleme çubuğuyla silsem, sonra kullansam sıkıntı çıkarır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 13210Ekli dosyayı görüntüle 13211
Bir de tetramoriumları kaç işçide transfer edebilirim. 3 işçisi var şuan.
öyle de mite olutor be hocamBence onu iyice yıkayıp karışımı biraz daha katı hale getirip tekrar sürün. Ben bariyer olayını sevmiyorum aslında. Kapak en iyisi bana göre.
Havalandırma diye bir şey var sonuçta. Ben şu ana kadar mite sorunu yaşamadım. Hep havalandırması olan kapaklı outworldler kullandım.öyle de mite olutor be hocam
ben açık kapakla garanti olduğu için öyle demiştim ama kontrol etmek de tabii ki sizin elinizdeHavalandırma diye bir şey var sonuçta. Ben şu ana kadar mite sorunu yaşamadım. Hep havalandırması olan kapaklı outworldler kullandım.
ben bariyeri beslerken dışarı ıscıler kacmasın diye de kullanıyorum ama kapakta var ayrıyetenBence onu iyice yıkayıp karışımı biraz daha katı hale getirip tekrar sürün. Ben bariyer olayını sevmiyorum aslında. Kapak en iyisi bana göre.