Test tüpü içindeki nemi ölçmeye pek de fazla gerek yok. Yapmanız gereken tek şey: test tüpünü normal şekilde hazırladıktan sonra karınca türünüz hangi sıcaklıklarda yumurtluyor ise o dereceli bir oda da bekletmek. Ha eğer formikaryumun nemini ölçmek istiyorsanız internetten küçük bir nem ölçer alabilirsiniz. Ben teşekkür ederim.Sıcaklık ve nem ölçümünü nasıl yapıyorsunuz, ne tarz termometreler uygun? Test tüpünün nemini nasıl ölçeceğim mesela? Ayrıca, soğutma için nasıl yöntemler kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden.
Formikaryum nemini nasıl ölçüyoruz hocamTest tüpü içindeki nemi ölçmeye pek de fazla gerek yok. Yapmanız gereken tek şey: test tüpünü normal şekilde hazırladıktan sonra karınca türünüz hangi sıcaklıklarda yumurtluyor ise o dereceli bir oda da bekletmek. Ha eğer formikaryumun nemini ölçmek istiyorsanız internetten küçük bir nem ölçer alabilirsiniz. Ben teşekkür ederim.
Şimdi nem ölçer alman gerekiyor, tabi bu senin keyfine kalmış bir şey. Aldıktan sonra nasıl çalıştığına bakıp, direkt formikaryumun içine bırak. Sürekli üstündeki gösterge de nem yazar zaten ne kadarsa.Formikaryum nemini nasıl ölçüyoruz hocam
Öneriniz var mı hocam marka model olarak?Şimdi nem ölçer alman gerekiyor, tabi bu senin keyfine kalmış bir şey. Aldıktan sonra nasıl çalıştığına bakıp, direkt formikaryumun içine bırak. Sürekli üstündeki gösterge de nem yazar zaten ne kadarsa.
Maalesef memnuniyetiniz için böyle bir öneri yapamayacağım. Eğer herhangi bir problem olursa mesuliyet almak istemem. Ama biraz araştırırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.Öneriniz var mı hocam marka model olarak?
Maalesef memnuniyetiniz için böyle bir öneri yapamayacağım. Eğer herhangi bir problem olursa mesuliyet almak istemem. Ama biraz araştırırsanız bulabileceğinizi düşünüyorum.Öneriniz var mı hocam marka model olarak?