Eyvallah hocam pedi nerden aldığnız söyler misiniz acaba birde ideal derece nedir?Bu konuda tecrübem oldu. Messor sp. kraliçem var. 20 gün boyunca yumurtadan çıkmadılar. Bende karbon ısıtıcı ped aldım. Ona voltaj ayarı olacak bir buck converter ile ayarladım. Bu sayede gelişim çok hızlandı. Kısa sürede larvalar çıktı ve gelişimi hızlı.
Eyvallah hocam pedi nerden aldığnız söyler misiniz acaba birde ideal derece nedir?
Kaç günde işçi çıktı pedle bendede messor kraliçesi var 3 haftadan fazla oldu yumurta hayla hepsikarbon ısıtıcı ped yazarsan çıkar. hepsi burada fln var. Ama full güçte çalışınca 50 derece falan oluyor dikkat et. sıcaklık türe göre değişir benimki messor 24-27 arası değişiyor havaya göre. (24-28 derece ideal tetramorium için). Birde zaman ayarlı olanı önermem çünkü max 1 saat çalışıyor. Alırken ürün özelliklerine iyi bak.
Linki paylaşır mısın aldığınbende hala işçi yok. 20 gün boyunca yumurta durmundaydı. Bunu düşünüp önceden sipariş etmiştim. Kullanmaya başladım gerçekten larva çıktı 2 güne oldukça büyüdü. Bu larvaların çıktında 2 gün sonrasıEkli dosyayı görüntüle 76475
onu nasıl yaptınki hiç anlamıyorum öyle şeylerdenAldığımı atıyorum ama ben dediğim gibi voltaj düşürücü kullanarak modafiye ettim. Yoksa çok yüksek sıcaklıklara varıyor. https://www.hepsiburada.com/cinar-hobi-usb-termal-isitici-ped-20x40cm-p-HBCV0000B1C9KT?magaza=ÇINAR HOBİ
Bende çok anlamam araştırarak buldum. Buck Converter buldum ve lehim ile ayarladım. Güzel araştırma gerektirir ya da anlayan biri ( yakma etrafı)onu nasıl yaptınki hiç anlamıyorum öyle şeylerden