Merhaba, ben ytong formikaryum yaptım. Sıcak silikon içine girmiş 4 yerden. Sıkıntı olur mu?
Sıcak silikonun toksik bir özelliği yoktur sıkıntı çıkarmazMerhaba, ben ytong formikaryum yaptım. Sıcak silikon içine girmiş 4 yerden. Sıkıntı olur mu?
Karıncalar kazıyıp kaça bilirlermi?Karıncalara bir şey yapar mı, kimyasal bakımdan vs. diye soruyorsanız bir şey yapacağını sanmıyorum.
Pek sanmıyorum o kadar yumuşak bir malzeme değil sonuçtaKarıncalar kazıyıp kaça bilirlermi?
Ekli dosyayı görüntüle 63897
Bu uygunmu? Sag taraf nemlendirme için.
Bunu 6 ay önce yapmıştım bidahakine onu kullanayım.Ancak üzerine su vs. gelirse kalıp gibi yapıştırdığınız yerden çıkar o yüzden nem bölgesinin içinde vs kullanıcaksanız çok önermem sökülebilir kendiliğinden.
Yani denemek lazım
Ezberden bir şey söyleyemeyeceğim
yani silikon camı ne kadar iyi tutar bilmiyorum
Şu anlık en sağlamı bence bir akvaryum silikonu edinmeniz ve sıcak silikon yerine onu kullanmanız , öyle daha sağlam olur.
Kaç ay dayanır ortalama.Ancak üzerine su vs. gelirse kalıp gibi yapıştırdığınız yerden çıkar o yüzden nem bölgesinin içinde vs kullanıcaksanız çok önermem sökülebilir kendiliğinden.
Yani denemek lazım
Ezberden bir şey söyleyemeyeceğim
yani silikon camı ne kadar iyi tutar bilmiyorum
Şu anlık en sağlamı bence bir akvaryum silikonu edinmeniz ve sıcak silikon yerine onu kullanmanız , öyle daha sağlam olur.
Koymanız daha sağlıklı olabilir, bence koyunBunu 6 ay önce yapmıştım bidahakine onu kullanayım.
Birde autworld e su koymam lağımı
Tüpteki gibi su yok ya
Karıncalar silikonu oyup kaçabilir hocam tavsiyem bunu kullanmamanız ve yeni bir formikaryum yapmanız olur. Ytong gibi sıcak silikona kıyasla çok daha sert olan bir malzemeyi bile oyabiliyorlarken silikonu oymamaları için hiçbir sebep yok. Sonraki sefer kenarları daha kalın ve yüzeyleri daha az engebeli yapın, zımpara ile düzleştirmeniz çok daha kolay olur.Ekli dosyayı görüntüle 63897
Bu uygunmu? Sag taraf nemlendirme için.
Karıncaların silikonu oyabileceklerini bilmiyordum kusura bakmayın.Akvaryum silikonu alın kafanız rahat olsun. Sıcak silikona fazla güven olmaz. Ayrıca sıcak silikon uzun ömürlü değildir. Suya, sıcağa veya soğuğa fazla dayanamaz zamanla açılma yapar. Akvaryum silikonu dayanıklılık konusunda da çok daha iyidir. Çok daha uzun ömürlü bir formikaryum yapmanızı sağlar.
Karıncalar silikonu oyup kaçabilir hocam tavsiyem bunu kullanmamanız ve yeni bir formikaryum yapmanız olur. Ytong gibi sıcak silikona kıyasla çok daha sert olan bir malzemeyi bile oyabiliyorlarken silikonu oymamaları için hiçbir sebep yok. Sonraki sefer kenarları daha kalın ve yüzeyleri daha az engebeli yapın, zımpara ile düzleştirmeniz çok daha kolay olur.
Estağfurullah, önemli olan öğrenmek.😊❤️Karıncaların silikonu oyabileceklerini bilmiyordum kusura bakmayın.
Tetralar kazar mı kazar dikkatli olmak lazım.Pek sanmıyorum o kadar yumuşak bir malzeme değil sonuçta