Merhabalar arkadaşlar bugün dün akşamdan farklı bölgelerde (yaklaşık 5 km uzaklık farkı) ile bulduğum 2 tane Camponotus kraliçesinin günlüğünü çekme kararı aldım. O zaman fazla uzatmadan kendileri ile tanıştırayım sizleri :
Bu arkadaş Ceyda. Sevde'den farkı ise biraz daha koyu tenli olması diyebiliriz.
Bu arkadaş ise Sevde. Sevde, özel bir kraliçe onun abdomeninin en üst boğumunda onu tüm diğer kraliçelerden ayıran bir fark var, o kısım biraz daha küçük gelişmiş , kısacası yaratan böyle yaratmış elden ne gelir. Yani şuanlık durumlarımız bu şekilde. Bu hanımlardan beklentim yüksek özellikle biraz daha kalıplı olması nedeni ile Ceyda'dan umarım Sevde de bizi yarı yolda bırakmaz. Diyorum ve günlüğü başlatıyorum 😊.

Bu arkadaş Ceyda. Sevde'den farkı ise biraz daha koyu tenli olması diyebiliriz.
Bu arkadaş ise Sevde. Sevde, özel bir kraliçe onun abdomeninin en üst boğumunda onu tüm diğer kraliçelerden ayıran bir fark var, o kısım biraz daha küçük gelişmiş , kısacası yaratan böyle yaratmış elden ne gelir. Yani şuanlık durumlarımız bu şekilde. Bu hanımlardan beklentim yüksek özellikle biraz daha kalıplı olması nedeni ile Ceyda'dan umarım Sevde de bizi yarı yolda bırakmaz. Diyorum ve günlüğü başlatıyorum 😊.
Moderatör tarafında düzenlendi: