Selamlar millet ;))

Mehmet

Yumurta
Üye
Oncelikle ben mehmet 14 yasindayim TRABZONDA yasiyorum cok uzun suredir bu kanalin takipcisiyim ama hic bir karinca veya eklem bacakli deneyimim yok yardim etmek istiyen yazabilir

SherLocked

Yumurta
İlklerden
Üye
Sevdiğin ve bakmak istediğin belirli bir tür ismi yazarsan yardımcı olur herkes. Bu çok açık uçlu bir soru.:) İyi forumlar.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Oncelikle ben mehmet 14 yasindayim TRABZONDA yasiyorum cok uzun suredir bu kanalin takipcisiyim ama hic bir karinca veya eklem bacakli deneyimim yok yardim etmek istiyen yazabilir
Hoş geldiniz, iyi forumlar. :) Kışın karıncalar kış uykusuna yatar. Bu yüzden sıcak havalarda olduğu gibi dışarıda gezen kraliçelere rastlayamazsınız. Yine de şöyle bir konu mevcut. Bir göz gezdirin. :):

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
Hoş geldiniz, iyi forumlar. :) Kışın karıncalar kış uykusuna yatar. Bu yüzden sıcak havalarda olduğu gibi dışarıda gezen kraliçelere rastlayamazsınız. Yine de şöyle bir konu mevcut. Bir göz gezdirin. :):
sağolun hocam bende linke bir göz atacağım ;)

Mehmet

Yumurta
Üye
Kralice bulmam sartmi

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kralice bulmam sartmi
Elbette şart. :) Bulduğunuz kraliçe ile yeni bir koloni kuracaksınız. Tabi başka hobicilerden kendi kurdukları kolonileri veya buldukları kraliçeleri de temin edebilirsiniz eğer vermek isterlerse. Detaylı bilgi "Karınca Çiftliğim" YouTube kanalında mevcut. Şöyle bir video linki bırakayım, daha fazlasını kanalda bulabilirsiniz:

Son düzenleme: