Selamlar İzmir'den

aksolotldragon

Yumurta
Üye
Merhaba herkese İzmir'den selamlar aksolotl ve su kaplumbağası yoldaşıyız yola bir uromatrys eklemeyi düşünüyorum ama önce yaşam alanını oluşturmanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum yardımlarınızı fikirlerinizi beklerim...

SinanE-Z

Pupa
Üye
Merhaba! 👋🦎🐢
Harika bir kombinasyon, aksolotl ve su kaplumbağasıyla ilgilenmek keyifli olur. Uromastyx eklemeden önce yaşam alanını tam olarak hazırlaman gerçekten doğru bir yaklaşım 💚 Ortam ısı, ışık, nem ve alan ihtiyaçlarını sağlamadan yeni tür eklemek strese yol açabilir. Ben de yeniyim, sizin gibi adım adım gelişiyorum. Umarım yolculuğunuz verimli ve keyifli geçer; iyi çalışmalar! 🪷

aksolotldragon

Yumurta
Üye
Teşekkürler ona uygun malzemelere ulaşamadım ben de rotayı geckolara sardım ama nasıl bırseyle yuzyuzeyım hangı türü olmalı kararsızım

SinanE-Z

Pupa
Üye
Teşekkürler ona uygun malzemelere ulaşamadım ben de rotayı geckolara sardım ama nasıl bırseyle yuzyuzeyım hangı türü olmalı kararsızım
İlgili durum hakkında bir konu açarsanız daha uygun olacaktır, ben daha çok Omurgasızlar(Eklembacaklılar/~Karıncalar vs.) ile ilgileniyorum. Konu hakkında daha detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar bulunuyor, şuan için o denli hâkim değilim ama ilgili şekilde konu açmanız durumda ilişkili kişilere daha rahat ulaşırsınız aynı zamanda bu konu karışmamış olur. Başarılar dilerim 🌱

armagankaya

Media
Üye
Hocam, leopard ya da fat tail gecko bakabilirsiniz. Gerçekten çok tatlılar. Fat tail, uysal bir tür olarak geçiyor. İkisi de başlangıç için uygun. Sizin seviyenizi bilmediğim için başlangıç seviyesi önerdim. Umarım yardımcı olur. İyi hobiler dilerim.