Selamlar, ben Eyüp

eyupbardak32

Nanitik
Üye
Merhaba arkadaşlar, ismim Eyüp. 22 yaşındayım. Ispartalıyım. Çocukluktan bu yana böcekler, örümcekler gibi "antin kuntin" işlerle uğraşan bir biyoloji öğrencisiyim. Hobi bakımından acemi olsam da ki bunun da sebebi genelde doğadan yakaladığım canlıları fotoğraflayıp bulduğum yere geri bırakıyor olmam. Hususen örümcek konusunda hem yakalama saklama vb konularda hem de teorik bilgi konusunda kendime güveniyorum. Şuan 3 Messor sp. kraliçem ve bahçeden yakaladığım 6-7 cmlik bir çiyanım var. Hobicilik açısından tecrübeli arkadaşların bilgilerine talibim, elimden gelen bilgim olan her konuda da destek olmaya hazırım. Aşağıya hem iNaturalist gözlemlerimin olduğu linki hem de çiyanı ilk yakaladığım günkü fotoğrafla, yumurtalı Messor'un fotoğrafını bırakayım.
(https://www.inaturalist.org/observations?place_id=any&user_id=eyupbardak32&verifiable=any )

IMG_20220403_194345.jpgIMG_20220414_142548.jpg

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Gözlemlediğiniz canlılar gayet güzel, özellikle mikroskop altı çekimleri daha fazla görmek isteriz. Foruma hoş geldiniz.

Argentavis

Intercaste
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Foruma hoş geldiniz. Çekimlere bayıldım. Forumda da çok yardımcı olacağınza eminim. 🙂

eyupbardak32

Nanitik
Üye
Gözlemlediğiniz canlılar gayet güzel, özellikle mikroskop altı çekimleri daha fazla görmek isteriz. Foruma hoş geldiniz.
Hoş buldum mikroskop çekimleri okulda denk geldikçe kendi örneklerimi görüntüleyebildiğim için nadir denk geliyor ama, kısmetse mezuniyet ve yüksek lisans ile birlikte daha sık olmasını umuyorum 😊