Selamlar ben Efes

efess

Yumurta
Üye
Merhaba adım Efes ve 17 yaşındayım Tekirdağda yaşıyorum 11.Sınıf öğrencisiyim. Daha önce bahçe salyangozu ve beta balığı besledim şu anda 5 karides 10 dan fazla salyangozumun bulunduğu 2 adet akvaryumum var 6 dan fazla kapalı sistem tereryumum var fakat hobide oldukça yeniyim. Küçüklüğümden beri Botaniğe ve egzotik böceklere çok fazla ilgi duydum. Foruma katılma amacım ise Ilkbahar, Yaz mevsimlerinde nasıl böcek, karinca vb. bulabileceğimi öğrenmek ve egzotik organizmalar hakkında bilgi edinmek. Umarim açıklayıcı olmuştur okuduğunuz için teşekkür ederim

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
Merhaba adım Efes ve 17 yaşındayım Tekirdağda yaşıyorum 11.Sınıf öğrencisiyim. Daha önce bahçe salyangozu ve beta balığı besledim şu anda 5 karides 10 dan fazla salyangozumun bulunduğu 2 adet akvaryumum var 6 dan fazla kapalı sistem tereryumum var fakat hobide oldukça yeniyim. Küçüklüğümden beri Botaniğe ve egzotik böceklere çok fazla ilgi duydum. Foruma katılma amacım ise Ilkbahar, Yaz mevsimlerinde nasıl böcek, karinca vb. bulabileceğimi öğrenmek ve egzotik organizmalar hakkında bilgi edinmek. Umarim açıklayıcı olmuştur okuduğunuz için teşekkür ederim
Hoş geldin dostum, iyi forumlar dilerim. Ve akvaryumunu bizimle paylaşırsan ne mutlu bize. https://discord.gg/ZBZzkbqX

Krkc

Yumurta
Üye
Merhaba Efes, hoş geldin. İzmirli olarak Efes adı çok hoşuma gitti. :)

Neixtro

Yumurta
İlklerden
Üye
Hoş geldin dostum. İYi forumlar.

cnx

Yumurta
İlklerden
Üye
Merhaba Efes aramıza hoşgeldin,Akvaryumlarının ve Teraryumlarının fotoğraflarını paylaşırsan gayet güzel olur merakımı çekti :).Yakın zamanda bende bitki akvaryumu yapmak istiyorum.Sana keyifli ve sağlıllı hobilerim dilerim.Iyi günler (y)

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
hoşgeldin dostum, iyi eğlenceler. keyifli hobiler dilerim. :)