Küçük değil mi orası?Bu küçük bebek çok nazlı, birde iştahlı olsa keyfinden bakılmaz 😄 adı nazlı Ekli dosyayı görüntüle 9600
Çok küçük bir canlı bu cüce tarantula gibi birşeyKüçük değil mi orası?
Hocam biraz daha bilgi verebilir misiniz? Çok meraklandım açıkçası.İnanılmaz. Türkiye'de bir tane hatırlıyordum, demek daha fazla olmuş. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür, çok nadir ve pahalı bir tür.
Sanırım şuan ülkede toplam 3 tane falan var. Bakımı çok çok zor. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür ileride görselleri paylaşırımİnanılmaz. Türkiye'de bir tane hatırlıyordum, demek daha fazla olmuş. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür, çok nadir ve pahalı bir tür.
İlk çıktığı zamanlarda 600$ civarındaydı spiderling'ler. Doğal olarak zaman geçtikçe düşüyor. Şu an Spidersworld'de 0.5 cm spiderling 133$ civarında.Sanırım şuan ülkede toplam 3 tane falan var. Bakımı çok çok zor. Umarım sağlıklı bir şekilde büyür ileride görselleri paylaşırım850$ falandı en son
bu canlıyı araştırabileceğimiz biryer varmı acabaİlk çıktığı zamanlarda 600$ civarındaydı spiderling'ler. Doğal olarak zaman geçtikçe düşüyor. Şu an Spidersworld'de 0.5 cm spiderling 133$ civarında.
Hocam böyle yurtdışından canlı nasıl geliyor (gümrük işlemleri vs. veya geliyor mu)? İthalat yapanlar var malum, nasıl yapıyorlar bunu? Epeydir vardı kafamda bu soru ama net cevap bulamadım henüz. Konu konuyu açmışken sorayım istedim. 😄İlk çıktığı zamanlarda 600$ civarındaydı spiderling'ler. Doğal olarak zaman geçtikçe düşüyor. Şu an Spidersworld'de 0.5 cm spiderling 133$ civarında.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabi siteden euro veya sterlin olarak alırsanız daha da ucuza geliyor Türk Lirası olarak.En ucuz da Polonya zlotysi oluyor.
daha pahalı ve nadir türler var aslında bu türü ithalatta baya ucuza getirenler oldu şuan kaç kişide vardir bilmiyorumİlk çıktığı zamanlarda 600$ civarındaydı spiderling'ler. Doğal olarak zaman geçtikçe düşüyor. Şu an Spidersworld'de 0.5 cm spiderling 133$ civarında.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabi siteden euro veya sterlin olarak alırsanız daha da ucuza geliyor Türk Lirası olarak.En ucuz da Polonya zlotysi oluyor.
Şuan en pahalı 2-3 tarantuladan biri olarak geçiyor, tabi ki gün geçtikçe sayısı artabilir bu da fiyatına etki eder. Buna yakın fiyatlı türlerde var. Renk olarak şüphesiz en güzeli seladonia. Ama çok küçük ve bakımı zor. Ama bana sorarsanız Versicolor çok daha güzel ve zevkli bir tür.daha pahalı ve nadir türler var aslında bu türü ithalatta baya ucuza getirenler oldu şuan kaç kişide vardir bilmiyorum
Hocam canlı size nasıl geldi yurtdışından nasıl temin ettiniz acaba bilgilendirebilirmisiniz bizleriŞuan en pahalı 2-3 tarantuladan biri olarak geçiyor, tabi ki gün geçtikçe sayısı artabilir bu da fiyatına etki eder. Buna yakın fiyatlı türlerde var. Renk olarak şüphesiz en güzeli seladonia. Ama çok küçük ve bakımı zor. Ama bana sorarsanız Versicolor çok daha güzel ve zevkli bir tür.
maalesef hocam bu tarz bilgileri forumlarda vermem pek etik olmaz. Doğruda olmazHocam canlı size nasıl geldi yurtdışından nasıl temin ettiniz acaba bilgilendirebilirmisiniz bizleri![]()