Ben Artvin/Merkez de yaşıyorum ve Camponotus sanctus beslemeyi istiyorum fakat hiç karşıma çıkmadı. Ne zaman aramamı tavsiye edersiniz?
Ağırlıklı olarak hangi aylarda aramalıyım. Mayıs ayından beri arıyorum fakat bulamadımŞu an bildiğim kadarıyla uçuşları bitti sadece belirli illerde uçuş var yani bulabilmeniz biraz zor
karincaciftligim.com
Çok teşekkür ederim, sağolunİklim sürekli değiştiği için ay belirtmek biraz sıkıntı olabilir. Messorlar ilkbahar uçuşundan sonra uçmaya başladıklarını söyleyebilirim. Küçük türler uçmaya başladığında da uçuşlarının sonlarına yaklaşıyorlar. İllaki ay olarak bir cevap isterseniz açtığım rehberde bilgiler mevcut.
Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Subfamily: Formicinae Tribe: Camponotini Bölge : Yunanistan, Batı Asya ve Güney Afrika Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000 Olumsuz Olumsuz Olumlu Mart-Nisan - * Claustral nedir? :İlk işçi çıkana kadar...karincaciftligim.com
Mersinde paso Camponotus uçuşu var havalar çok sıcak, çok isterseniz kraliçeyi 60-80 , Kolonileri işçili 150 civarı satıyorlar sahibinden gibi sitelerde. kargo öderseniz camponotus festai yollayabilirim ücretsiz oturduğum sitede çok tür var camponotuslar her gün uçuyor diyebilirim. bu sezon bakmak için 4-5 tane aldım eşleşmiş.Çok teşekkür ederim, sağolun
Bilgi için çok teşekürler fakat ben bulup beslemeyi seviyorum.Mersinde paso Camponotus uçuşu var havalar çok sıcak, çok isterseniz kraliçeyi 60-80 , Kolonileri işçili 150 civarı satıyorlar sahibinden gibi sitelerde. kargo öderseniz camponotus festai yollayabilirim ücretsiz oturduğum sitede çok tür var camponotuslar her gün uçuyor diyebilirim. bu sezon bakmak için 4-5 tane aldım eşleşmiş.
Akşam sokak lambası altına veya yağmur sonrası kaldırımlarda dolaşın 20 tane görme garantisi veriyorum 🤣Bilgi için çok teşekürler fakat ben bulup beslemeyi seviyorum.
Satışın yasak olduğunu hatırlatmak istedim.Elimde fazladan Sanctus kolonileri var ilgilendirsen mesaj atabilirsin.
akşam sokak lambaları altına bak.Ben Artvin/Merkez de yaşıyorum ve Camponotus sanctus beslemeyi istiyorum fakat hiç karşıma çıkmadı. Ne zaman aramamı tavsiye edersiniz?
Sağolun teşekkürler, bulup beslemeyi seviyorum.Elimde fazladan Sanctus kolonileri var ilgilendirsen mesaj atabilirsin.
elimdeki tüm sanctusları akşam buldumAkşam uçmayı seven bir tür değil.