Sanctus nasıl bulurum?

K_Kürşat_08

Yumurta
Üye
Ben Artvin/Merkez de yaşıyorum ve Camponotus sanctus beslemeyi istiyorum fakat hiç karşıma çıkmadı. Ne zaman aramamı tavsiye edersiniz?

Emre52ege52

Replete
Üye
Şu an bildiğim kadarıyla uçuşları bitti sadece belirli illerde uçuş var yani bulabilmeniz biraz zor

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
İklim sürekli değiştiği için ay belirtmek biraz sıkıntı olabilir. Messorlar ilkbahar uçuşundan sonra uçmaya başladıklarını söyleyebilirim. Küçük türler uçmaya başladığında da uçuşlarının sonlarına yaklaşıyorlar. İllaki ay olarak bir cevap isterseniz açtığım rehberde bilgiler mevcut.

K_Kürşat_08

Yumurta
Üye
İklim sürekli değiştiği için ay belirtmek biraz sıkıntı olabilir. Messorlar ilkbahar uçuşundan sonra uçmaya başladıklarını söyleyebilirim. Küçük türler uçmaya başladığında da uçuşlarının sonlarına yaklaşıyorlar. İllaki ay olarak bir cevap isterseniz açtığım rehberde bilgiler mevcut.
Çok teşekkür ederim, sağolun

Emir123

Yumurta
Yardımsever
Üye
Çok teşekkür ederim, sağolun
Mersinde paso Camponotus uçuşu var havalar çok sıcak, çok isterseniz kraliçeyi 60-80 , Kolonileri işçili 150 civarı satıyorlar sahibinden gibi sitelerde. kargo öderseniz camponotus festai yollayabilirim ücretsiz oturduğum sitede çok tür var camponotuslar her gün uçuyor diyebilirim. bu sezon bakmak için 4-5 tane aldım eşleşmiş.

K_Kürşat_08

Yumurta
Üye
Mersinde paso Camponotus uçuşu var havalar çok sıcak, çok isterseniz kraliçeyi 60-80 , Kolonileri işçili 150 civarı satıyorlar sahibinden gibi sitelerde. kargo öderseniz camponotus festai yollayabilirim ücretsiz oturduğum sitede çok tür var camponotuslar her gün uçuyor diyebilirim. bu sezon bakmak için 4-5 tane aldım eşleşmiş.
Bilgi için çok teşekürler fakat ben bulup beslemeyi seviyorum.

EastBlood

Yumurta
Üye
Elimde fazladan Sanctus kolonileri var ilgilendirsen mesaj atabilirsin.