Çok uzadı bence. Herkes ne biliyorsa onu yapsın.
İyi hobiler... 🐜🍯
İyi hobiler... 🐜🍯
Sağ olun bilgi için...Ne olursa olsun karıncalara salam verilmez.Ben bunu doğru bulmuyorum bilimsel olarakta yanlış mecburiyettende verilmez.Bu yüzden dislike attım ve bundan rahatsız olan varsa forumdan ayrılabilir.Alaycı tavırlar da sizde hiç hoş durmuyor.
Haklısınız boş şeylerden dolayı uzadı yani vermeye gerek yok tohum vermeye devam edebilirsiniz onun dışında un kurdu edinin bu onunla bununla olacak iş değil ha forumda undan kurt çıkarma deneyi var ona bi bakın derim.Arkadaşlar konu baya uzamış ben sadece salam vereyim mi diye sordum canlı yemim olmadığı için protein olarak başka ne verebilirim, vermelimiyim, koloni hızlanır mı.
Ben un kurdu alırım çok sağolunHaklısınız boş şeylerden dolayı uzadı yani vermeye gerek yok tohum vermeye devam edebilirsiniz onun dışında un kurdu edinin bu onunla bununla olacak iş değil ha forumda undan kurt çıkarma deneyi var ona bi bakın derim.
Mantıklı bir hareket olur.Ben un kurdu alırım çok sağolun
Sırf sizinle aynı şekilde düşünüp beğenmedim butonu kullandım diye işitmediğim şey kalmadı.Benimle aynı düşünceyi paylaşan birini görmek güzel teşekkürler.Gruplaşma hakkında bir şey söylemeyeceğim ama salam verilmemesi konusunda @rezzan a kesinlikle katılıyorum. Alternatif besinler düşündüğünüzden çok daha zararlı ki burada messorlardan bahsediyoruz. Tohumlar onları epey uzun bir süre götürür işçilerin zaten proteine neredeyse hiç ihtiyacı yoktur, sadece yumurta artışı olmaz bu kadar. Proteinin aman aman bir ihtiyaçmış gibi düşünülmesine gerek yok. Elinizde canlı yem varken bile proteini abartmamalısınız, sağlıklı bir koloni kurmanın en iyi yolu az protein ve fazla karbonhidrat vermektir. Un kurdu siparişiniz 3-4 hafta sürse dahi alternatif besin vermeyin, koloniniz daha sağlıklı olur. Ayrıca olabildiğince çok çeşitte tohum bulundurmanız bu süreçte daha yararlı olacaktır, her tohumun besin değeri farklıdır çünkü.
Hocam yani mesela egzotikçiftlik'te size hak verdi yani bu gruplaşma değil. Bende eğer size kaba dil kullandıysam özür dilerim.Sırf sizinle aynı şekilde düşünüp beğenmedim butonu kullandım diye işitmediğim şey kalmadı.Benimle aynı düşünceyi paylaşan birini görmek güzel teşekkürler.
Benim demek istediğim şu; ikili bir tartışma içinde araya başkalarının girmesi hoş değil ya iki tarafı sakinleştirmeye yönlendirmek için dahil olunur ya bilgi aktarma içeren bir mesajla dahil olunur ya da hiç müdahale edilmez.Ama bir çok kişinin aynı anda üzerime gelmesi hoş değil.İkimiz arasında olan bir şey ikimizi ilgilendirir başkasının beni savunmasına ihtiyacım yok ya da sizin destek almanıza gerek yok.Kozlar karşılıklı oynanır.Hocam yani mesela egzotikçiftlik'te size hak verdi yani bu gruplaşma değil.
Haklısınız. İyi hobiler, bir daha fikir ayrılığı yaşarsak bu kadar uzatmayalım kendi fikrimizi sunalım o kadar. Bende çok uzattım.Benim demek istediğim şu; ikili bir tartışma içinde araya başkalarının girmesi hoş değil ya iki tarafı sakinleştirmeye yönlendirmek için dahil olunur ya bilgi aktarma içeren bir mesajla dahil olunur ya da hiç müdahale edilmez.Ama bir çok kişinin aynı anda üzerime gelmesi hoş değil.İkimiz arasında olan bir şey ikimizi ilgilendirir başkasının beni savunmasına ihtiyacım yok ya da sizin destek almanıza gerek yok.Kozlar karşılıklı oynanır.