Geçmiş olsun dostum. Kısa sürede iyileşmesi dileğiyleDostlarım 9 aylık bir leopard geckom var lakin gözlerine perde indi göremiyor iki gözü de tuvaletini yaptığı yer bile değişti.Var mı bildiğiniz bir şeyler(yemek de yemiyor ölecek bu gidişle) yardımlarınızı bekliyorum..
Aslında fotoğraf eklesen ne güzel olur
Abi fotoğraf eklerken error yiyorum sana göncerebileceğim başka bşr yer var mı(dc olur modlara atsam) bugün daha da kötüleşti gözleriAslında fotoğraf eklesen ne güzel olur
Durum bu abiAslında fotoğraf eklesen ne güzel olur
Selamlar, Kaan. Veterinere gitmeden kolay çözülecek bir durum değil bu. Yaşadığın bölgeyi söyleyebilir misin? O civarda bildiğim sürüngenlerle ilgilenen bir veteriner varsa yardımcı olmak isterim.DDostlarım 9 aylık bir leopard geckom var lakin gözlerine perde indi göremiyor iki gözü de tuvaletini yaptığı yer bile değişti.Var mı bildiğiniz bir şeyler(yemek de yemiyor ölecek bu gidişle) yardımlarınızı bekliyorum..
Bir egzotik uzmanı ile görüştüm ama korneası delinmiş bir ilaç söyledi geçirirse bu geçirir ama sanmıyorum geçeceğini dedi . İlacı de bulamadım veteriner belgesi olmayacaklara vermiyorlar ilacı niye bilmiyom zaten 10 ml ilaç 150 lira diyoSelamlar, Kaan. Veterinere gitmeden kolay çözülecek bir durum değil bu. Yaşadığın bölgeyi söyleyebilir misin? O civarda bildiğim sürüngenlerle ilgilenen bir veteriner varsa yardımcı olmak isterim.
Geçmiş olsun..
-Domdom
Canlının durumu berbat bilen birine vermelisin zayıfGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Abi fotoğraf eklerken error yiyorum sana göncerebileceğim başka bşr yer var mı(dc olur modlara atsam) bugün daha da kötüleşti gözleri
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
![]()
![]()
Durum bu abi