Rütbe sistemi nasıl çalışıyor?

KratosMillerMORGAN

Yumurta
Üye
Yumurtadan nasıl çıkacağız rütbe olarak ya da nasıl yeni rütbe alacağım?
Foruma baktım ama pek bir şey bulamadım. Şahsen biraz kıskandım rütbesiz olmaktan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Duyuru kısmında, en üstte sabitlenmiş “Rütbe Sistemi” adında bir konu var aslında. Aşağı linkini ekliyorum.

https://karincaciftligim.com/threads/rutbe-sistemi.23785/

Kazandığınız puana göre rütbeniz değişiyor, kaç puanda hangi rütbeyi aldığınızın tablosu eklediğim linkteki konuda var.

Nasıl puan kazanacağınızı öğrenmek için de profilinize girip Mevcut puanınızı gösteren kısma tıklayın. Açılan kısmın en altında “Tüm kupaları göster” yazan yere tıklayın.

yağızalp

Minör
Üye
Yumurtadan nasıl çıkacağız rütbe olarak ya da nasıl yeni rütbe alacağım?
Foruma baktım ama pek bir şey bulamadım. Şahsen biraz kıskandım rütbesiz olmaktan.
Dostum herşey rütbe değil sadece güzel gözüküyor önemli olsan doğru bilgi veriyormusun insanlara yardımcı olmayı seviyormusun zaten bunları yaptıkça puan kazanırsın

yağızalp

Minör
Üye
Dostum herşey rütbe değil sadece güzel gözüküyor önemli olsan doğru bilgi veriyormusun insanlara yardımcı olmayı seviyormusun zaten bunları yaptıkça puan kazanırsın
Önemli olsan yazmışım önemli olan yanlış anlama kalp kırmak istemem

KratosMillerMORGAN

Yumurta
Üye
Duyuru kısmında, en üstte sabitlenmiş “Rütbe Sistemi” adında bir konu var aslında. Aşağı linkini ekliyorum.

https://karincaciftligim.com/threads/rutbe-sistemi.23785/

Kazandığınız puana göre rütbeniz değişiyor, kaç puanda hangi rütbeyi aldığınızın tablosu eklediğim linkteki konuda var.

Nasıl puan kazanacağınızı öğrenmek için de profilinize girip Mevcut puanınızı gösteren kısma tıklayın. Açılan kısmın en altında “Tüm kupaları göster” yazan yere tıklayın.
Eyvallah moderator.

Merakdan sordum pek önemli değil