İlk fotoğraf Mymrica sp. prenses/kraliçe.Ekli dosyayı görüntüle 76024Ekli dosyayı görüntüle 76025Ekli dosyayı görüntüle 76026
(Aslında 2 farklı karınca var fakat galeride karıştı biraz.)Oldukça küçükler fakat çevredeki işçilerdende büyükler açıkçası kraliçe olup olmadıklarından da emin olmadım. Yarımcı olursanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.
İlk 2 aynı kalan 3 aynı.İlk fotoğraf Mymrica sp. prenses/kraliçe.
Diğer bir kaçı ise işçi gibi duruyor fotoğraflardan.
Sıra sıra atar mısınız.
Teşekkür ederim. Bir şey soracağım claustral olumsuzmuş. Canlı yem tedarik edene kadar şekerli su versem yeterli olur mu? Ve canlı yem olarak un kurdu yeterli olur mu ?Myrmica sp. prenses/kraliçe
Myrmica sp. prenses/kraliçe
Yeterli olmaz protein vermeniz lazımTeşekkür ederim. Bir şey soracağım claustral olumsuzmuş. Canlı yem tedarik edene kadar şekerli su versem yeterli olur mu? Ve canlı yem olarak un kurdu yeterli olur mu ?
Anladım tekrardan teşekkürler.Yeterli olmaz protein vermeniz lazım
myrmica cinsi multiqueen'e yatkındır,deneyebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 76024Ekli dosyayı görüntüle 76025Ekli dosyayı görüntüle 76026
(Aslında 2 farklı karınca var fakat galeride karıştı biraz.)Oldukça küçükler fakat çevredeki işçilerdende büyükler açıkçası kraliçe olup olmadıklarından da emin olmadım. Yarımcı olursanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.
karincaciftligim.com
Yeterli olur hocam canlı yemlerin gelmesi max. 1 hafta sürer zaten.Teşekkür ederim. Bir şey soracağım claustral olumsuzmuş. Canlı yem tedarik edene kadar şekerli su versem yeterli olur mu? Ve canlı yem olarak un kurdu yeterli olur mu ?
Çeşitlilik önemli elbet ama daha koloni bile değil un kurdundan yeterli besini ve proteini alır yavaş yavaş işçiler çıktıkça çeşitliliğe geçilebilir. Özellikle larvalar ve yumurta çıkartması için önemli bir besin.Yeterli olmaz protein vermeniz lazım