Messor cinsi prenses. Döllenmemiştir muhtemelen almayın.Arkadaşlar kraliçe arıyorum prens mi bu? Yakında işçiler var daha uçmamışlar mıdır? Etrafta arıyım mı?
Messor cinsi kraliçe. Döllenmemiştir muhtemelen almayın.
Hocam bulabildin mi?Teşekkür ederim dokunmadım. Birkaç saate bakıcam aynı alana belki kanadı dökülmüş bulurum.
Saat 5ten beri arıyorum yoruldum bir tane bile bulamadım otobüse binip gidicem şimdi eve. Bir sürü salyangoz, değişik değişik böcekler, camponotus-messor birkaç çeşit daha yuva buldum bir sürü. 15km yol yürüdüm bir tane kraliçe yok. Yarın ve pazartesi aramaya devam edeceğim bulamazsam da bakıcaz. Belki internetten alırım veya burdan messor sahiplendirmek isteyen varsa artık bakıcam bir şekil.Hocam bulabildin mi?
Hocam ben Ankaradayım, lasius, camponotus ve tetramorium buldum. Maalesef hiç messor kraliçesine denk gelmedim, devasa majörleri olan bir messor kolonisinin etrafını gezdim belki bulurum diye ama nafile.. Sağlık olsun.Saat 5ten beri arıyorum yoruldum bir tane bile bulamadım otobüse binip gidicem şimdi eve. Bir sürü salyangoz, değişik değişik böcekler, camponotus-messor birkaç çeşit daha yuva buldum bir sürü. 15km yol yürüdüm bir tane kraliçe yok. Yarın ve pazartesi aramaya devam edeceğim bulamazsam da bakıcaz. Belki internetten alırım veya burdan messor sahiplendirmek isteyen varsa artık bakıcam bir şekil.