Polistes dominula bakımı hakkında

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Wasplar hakkında bilgi ve deneyimi olan kullanıcılarımızdan bu konuda destek rica ediyoruz. Özellikle Polistes dominula türünü beslemiş olanlar; deneyimlerini, hangi sıcaklık ve nem değerlerinde baktıklarını, ne tür yemlerle beslediklerini ve genel olarak süreci nasıl yönettiklerini bu başlık altında paylaşabilirse çok memnun oluruz.

Eğer herhangi bir Polistes türü beslediyseniz, o konudaki tecrübelerinizi de duymak isteriz.

Şimdiden teşekkür ederiz.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Lütfen "şunu duydum, böyle olabilir, bilene danışmak lazım" tarzı mesajlar atmayın. Biliyorsanız, beslemişseniz veya araştırma yapmışsanız yanıtlayın.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Hocam kendisini gözlem alanımda besledim, geçen seneden kalma yuvaları hala çam ağacında duruyor. Ev ortamında beslemiş olsaydım ev ortamına göre bilgiler verebilirdim ama en çok tükettikleri besin, asma şahin güvesi tırtılıdır bunu kesin olarak söyleyebilirim.

Fotoğrafı,

Ekli dosyalar

• images (31).jpeg
    images (31).jpeg
    26.6 KB · Görüntüleme: 30

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam kendisini gözlem alanımda besledim, geçen seneden kalma yuvaları hala çam ağacında duruyor. Ev ortamında beslemiş olsaydım ev ortamına göre bilgiler verebilirdim ama en çok tükettikleri besin, asma şahin güvesi tırtılıdır bunu kesin olarak söyleyebilirim.

Fotoğrafı,
Her bilgi kıymetli bizim için, teşekkürler hocam.