merhaba, pipo filtrenin mantığını en basit haliyle açıklamak gerekirse yandan hava motoru ile hava verilirken ortadaki boru ile beraber hava bir miktar suyu yukarı taşıyor, bu sayede suda bulunan tortu ve pislikler süngere yapışıyor. Eğer uç kısmı dediğiniz kısımdan dışarı su akışı oluyorsa bir sıkıntı olacağını sanmam. Ama tam tersi herhangi bir akış olmuyorsa pipo filtreniz çalışmayacaktır.Pipo filtrenin ucu dışarıda kalıyor, üretim için böyle sığ bir kap kullandım acaba bir sıkıntı olur mu?
Böyle olmasında bir sorun varmı? ağzında ki plastik boruyu çıkardım.merhaba, pipo filtrenin mantığını en basit haliyle açıklamak gerekirse yandan hava motoru ile hava verilirken ortadaki boru ile beraber hava bir miktar suyu yukarı taşıyor, bu sayede suda bulunan tortu ve pislikler süngere yapışıyor. Eğer uç kısmı dediğiniz kısımdan dışarı su akışı oluyorsa bir sıkıntı olacağını sanmam. Ama tam tersi herhangi bir akış olmuyorsa pipo filtreniz çalışmayacaktır.
Sıkıntı olacağını düşünmüyorum, hine de verimli çalışıp çalışmadığını gözlemlemenizi tavsiye ederim.Böyle olmasında bir sorun varmı? ağzında ki plastik boruyu çıkardım.