İstediğin soruyu buradan sorabilirsin. Eklemek istersen'de elimden geldiğince yardım ederim. DM den yazabilirim instagramı. Konuya gelirsek, su sızdırmış gibi durmuyor, ama öyle bir şüphe varsa transfer etmek en iyisi olur.Bu Bugün elime Camponotus santos kraliçe ulaştı, internetten aldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. 1 tanecik yumurtası var ama tüpün içinde bir miktar su var, pamuktan sızmış gibi çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 54088
Tecrübeli ve bana yardım edebilecek birisi varsa Instagram'dan ekleyebilir misiniz?
Yeni bir tüp hazırlayın ve transfer edin. Tek yumurtaysa manuel yapabilirsiniz, kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuğu ıslatın ve yumurtaya dokundurun yapışacaktır. Yumurtayı yeni tüpe aktarın ardından da kraliçeyi aktarın ve titreşimsiz sessiz sakin bir yere kaldırın haftada 1 kez
Yumurtaya bişey olursa kraliçe yeniden yumurtlar mı
Stres olduysa, stresten çıktıktan sonra yumurtlar. Sadece sen strese sokma yeterli.Yumurtaya bişey olursa kraliçe yeniden yumurtlar mı
Burak._.ucrİstediğin soruyu buradan sorabilirsin. Eklemek istersen'de elimden geldiğince yardım ederim. DM den yazabilirim instagramı. Konuya gelirsek, su sızdırmış gibi durmuyor, ama öyle bir şüphe varsa transfer etmek en iyisi olur.
Ekler misin reis allah aşkına şu ilk yavru çıkana kadar bana destek olBurak._.ucr
Tek desteği dua desteği olur reis. Sen temizle içini ya da başka tüpe aktar. Gerisini karıncana bırakBurak._.ucr
Ekler misin reis allah aşkına şu ilk yavru çıkana kadar bana destek ol
Ya yumurtayı aktarmasam yinede yumurtlar mı onu aktarbileceğimi düşünmüyorumTek desteği dua desteği olur reis. Sen temizle içini ya da başka tüpe aktar. Gerisini karıncana bırak![]()
Ya da temizlemeyi deneyeyimYa yumurtayı aktarmasam yinede yumurtlar mı onu aktarbileceğimi düşünmüyorum
Hocam niye yumurtayı bırakmayı düşünüyorsunuz ki üste zaten nasıl zarar verilmeden aktıralıcağını belirtmiş arkadaş.Ya yumurtayı aktarmasam yinede yumurtlar mı onu aktarbileceğimi düşünmüyorum
Ya da temizlemeyi deneyeyim
Dediğinizi tam anlayamadım? Her manada destek olurum. Sonuçta bu hobiye bende senelerdir emek vermekteyim. Sizi yanlış anladıysam kusura bakmayın. Ama dediğinizin pek yanlış anlaşılacak bir yönü yok. İstek attım hocam. Herkese iyi hobiler.😉Tek desteği dua desteği olur reis. Sen temizle içini ya da başka tüpe aktar. Gerisini karıncana bırak![]()
İçini kulak çubuğu gibi bir şey ile kraliçesi strese sokmadan temizleyin eğer hala devam ederse transfer edebilirsin.Bu Bugün elime Camponotus santos kraliçe ulaştı, internetten aldım. Ne yapmam lazım bilmiyorum. 1 tanecik yumurtası var ama tüpün içinde bir miktar su var, pamuktan sızmış gibi çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 54088
Tecrübeli ve bana yardım edebilecek birisi varsa Instagram'dan ekleyebilir misiniz?